/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +146 -1
    https://www.youtube.com/watch?v=oEq249rlx9E
    ···
    1. 1.
      +51 -11
      o toprak benim atalarımdan bana miras, onların değil bunu anla öyle gel siyaset yap burda
      edit: Keçecizade Fuat Paşa’ya, Fransa imparatoru 3. Napolyon, “Girit Adası’nı kaça satarsınız?” diye sorar. Fuat Paşa’nın cevabı şöyle olur: “Aldığımız fiyata”. Giritin 25 yıllık kuşatma ve 500.000 e yakın şehit verilerek alındığını bilen 3. Napolyon dehşte kapılır.
      ···
      1. 1.
        +6 -22
        Senin ataların milatan öncemi ordaydı lan zaten herkes kendi toprağını savundu kurtuluş savaşında hata kürtler doğuyada yardıma giti ilk yunan bayrağını çıkarıp türk bayrağını asanda diyar bakırlı kürt reşoydu unutunuzmu ha bu arada hz süleymandan sonra diyar bakırı kimse alamadı al bide benle siyaset yap
        ···
      2. 2.
        +5 -1
        degigib bir yaklasim. cogu ulkede zengin olan taraf fakir olanlardan kurtulmak ister. belcika flaman bolgesi, ispanya katalanlar, italya lombardi bolgesi. turkiyede durum tam tersi, sanirim tabular ve devlet propagandasi yuzunden. turkler icin gayet faydali olabilir ayrilmasi. ama geriye bazi sorular kaliyo, batida yasayan kurtler, guneyde yasayanlar gitmez oraya. turkiyede teror ve kurt haklari sorunu biter mi, turkiyenin oralarda olan milyarlarca liralik mal varligi, okullar, hastaneler, altyapi, yol, bunlar nasil tahsil edilecek? tabi bu sorunlar halledilebilir olsa ortadoguyla turkiyenin baglantisi kesilir ve onemi azalir. abd oraya atom bombasini doldurur hem rusyaya karsi hem de irana karsi tedbir olarak.
        ···
      3. 3.
        +1
        ne diyo lan bu k*rt
        @1 in acil gibilmesi gerek
        ···
      4. 4.
        +1
        kardeş biz türklerde toprak kutsaldır. Türk atını verir, avradını verir, gerekirse canını verir ama toprak zor... Onun için hiç boşuna uğraşmasınlar.
        ···
      5. 5.
        +1
        lan amk malı kürtler hami sami soyundan amk bunları persler dağlara sürüyo iran taraflarında bunlarda göçe göçe oraya gelip bir devlet bile kuramadan yaşıyorlar amk asalakları en iyisi kürtleri suriyeye sürmek
        ···
      6. diğerleri 3
    2. 2.
      +18 -3
      112 gün önce açtığım başlığı oku bakalım @1.senin için açmıştım. buyur.
      (bkz: kürdistan kurulacak diyen yazar)
      ···
      1. 1.
        +1
        ulan yine kaptın şukuyu ya :D
        ···
    3. 3.
      +1
      Aaa tokmak reyiz buradalarmis.
      ···
    4. 4.
      +1
      ulan 7delik normalde eksilerdim ama kaptın şukuyu
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster