/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4 -1
    Not:Araba önemlidir ancak her şey değildir kişiliği olmayan insan için ilk 5 madde çöp üstü malesef geçerlidir

    1.TOFAŞ:üniversitede bu araban varsa tavsiyem satmandan yana çünkü sadece kenar mahalle ve kezban diye nitelendirdiğimiz kızları etkiler onun dışında üst seviye kızlarda tam tersi etki yarattığı tecrübeyle sabittir.

    2:Hyundai Getz:bu otomobile sahip arkadaş lar şansınız tabi ki daha fazla kezbanları kaldırmanın yanında orta güzellikte diye bileceğimiz kızları da etkiler arkadaş olarakta sevilir çünkü ortam adamıdır arkadaş satmaz o araba her arkadaşının işine bir kerede olsa yaramıştır

    3.Wolkvagen Polo:kezbanlar yaklaşmaz alacakları tapkiyi bilirler. orta seviye kızları kaldırma şansı çok yüksek gelelim üniversitenin en güzel kızlarına eğer biraz yakışıklıysan ve ağzın iyi laf yaparsa bunlalada yiyişmen mümkün ama işin zor direk atlamıyorlar arkadaş olarak ta yine sevilir ortam adamıdır.

    4.Toyota Corolla:Polo nun bir tık üstü diyebiliriz en güzel kızları kaldırma şansını arttırır ama ne yazıkki arkadaşlık ortamında daha az sevilir nedenini anlamışsınızdır

    5.Mercedes A180:Geldik zurnanın öşex dediği yere bu araba orta seviye kızların tamdıbını yüksek seviye kızların %90ını tavlar ortamda pek sevilmez çünkü bir çoğumuzun sevdiği orta seviye kızların alayı bu gavatlara biter

    6Mercedez C180-Audi A6-BMW 320d:üniversitede bu arabalardan birisine sahip arkadaşlarımız çok şanslıdır çünkü muhtemelen tüm kampüsün %80 bu lavuklara platonik aşıktır ama üniversitenin en güzel 5 kızından en az 3ünü zütürür ama erkekler kara listeye almıştır bunu 4 yıl içinde en az 1 defa sağlam dayak yemiştir.

    7.Camarro:üniversitenin isterse %95 ini kaldırır ama hiç arkadaşı olmaz ulan 2 kapılı arabanın erkeklere ne faydası olur? yani anlayacağınız +8 kız kaldırma itemidir isterseniz dilsiz olun değişmez.

    8.Audi Q7-BMW X6-Range Rover:Camarroyla aynı etkiye sahiptir ama arkadaş ortdıbınızda vardır ki bence üniversiteye bunlarla gelmek en iyisidir.

    9.Ferrari-Lamborgihi:işiniz zor çünkü 1 senede en az 5 kez arabanızı çizer 3 kez lastiğinizi indirirler hatta zorlarsanız arabayı kundaklama ihtimalleri var. kız kaldırma oranı %97

    10.Bugatti:Okuldaki dişi olan tüm ırkların %99 unu kaldırır(O %1liğin kıymetini bilin) hayvan bile olsa

    11.Bonus(Akbil tayfası):tofaşı olandan daha fazla şansınız vardır rakibiniz polo su olan çocuktur ama tipiniz daha iyi olmak zorunda tabi daha cool olmanız lazım tavsiyem üniversitenin en güzel 5 kızından uzak durun haa gibebildiyseniz helal olsun favoriniz orta seviyedir.

    Not2:Düşünceleriniz varsa sizde yazın
    ···
   tümünü göster