/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +8 -2
    Mukemmle bir gundu. Kendimi piclik yapmaya hazir hissediyodum, birilerine ayar verip goz yaslariyla ayakkabimi silecektim. Butun insanliga ders olacakti. Neyse bunlari dusunerek bostanci sahile dogru inmeye basladim, ppic ahmetle sahildeki igiblarda bulusacaktik. Ben vardim pic ahmeti beklemeye basladim. Beklerken de sigarami yakacaktim ki ne goreyim cakmagimi evde unutmusum. Simitci abiden ates alip sigarami yaktim ve Etrafa gibici bakislar atarak, pic ahmeti beklemeye basladim.

    Ne olduysa orda oldu beyler ufuktan bir okul servisi yaklasmaya basladi, tam onumde durdu. Aha dedim bi sey yapmaliyim bi sey yapmaliyim derken icerden bi kiz seslendi:
    Pardon cakmaginiz var mi acaba? Dedi guzelligini afroditten seytanligini hadesten almis yunan dolu. Aklimdaki tum ayarlar bi anda silindi ne diyecegimi bilemedim oldugumu yerde kalakaldim. huur bilinc altimla oynamisti. Ve sadece yok diyebildim beyler sadece yok.

    Sonrasinda kiz, o zaman sana bi cakmak lazim dedi. Servisci adam pic gulusu atti simitci abi tezgahi devirdiservisin arka dortlusu kova yapmaya basladi. Sonrasinda da basip gittiler mal gibi kalmis oldum. Bu da boyle bi animdir..
    ···
   tümünü göster