/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +6
    bir gun , incici, eksici, uludagci kenyaya safariye gitmisler. Balta girmemis ormanda yuruken arkalirinda ula ula diye ses gelir, arkalarina bir bakarlarki o ne yamyam kabilesi mizraklarla ustelrine dogru kosuyo. Eksici korkuyo ne yapicaz diye aglamakli oluyo. Incici bagcilarda tirreklerden kacma konusunda master yapmis oldugundan eksiciyi teselli edip kosmalari gerektigini soyluyo. Bunlar kosup yuksek bi agaca tirmaniyolar. incici tabi uyanik ilk o tirmaniyo sonra uludagci sonra eksici. Kabile geliyo bizimkilerin yanina en alttaki eksiciyi alip bi guzel dovup agacin altina birakiyolar. Sonra inciciyle uludagci eksiciyi yukari cekiyo yaralarini falan sariyolar.
    Sonra bunlar ormanda dolsamya devam ediyolar ama o da ne yine ayni ula ula sesi. Bunlar tecrubeli oldukalrindan hemen depara kalkip aga ca tirmaniyolar. Yine en altta eksici kaliyo. Yine bunu bi guzel dovuyolar. Bu olay 2 kez daha tekrarlaniyo eksicide yuruyecek mecal kalmiyo artik. Incici de gibinti yok 190 boyunda kasli yakislikli biri sonucta ne olablir? Neyse bunlari kabile yine kovalamaya basliyo yine agacin altina geliyolar, incici tam agaca tirmanacakken eksici aglamakli bi ses tonuyla: yeter efenim artik yeter yedigim dayak lutfen ben cikayim diyor. Incici delikanli sonucta kiyamiyor cik lan diyor. Cikiyorlar en ustte eksci altinda uludagci altinda bizim incici.

    Kabile yine geliyor agacin altina tam inciciyi alacakken kabile reisi bagiriyor : ula ula durun yeter bu sefer en usttekini dovelim diyor.

    OZET: INCI SIQER
    ···
   tümünü göster