/i/Devlet

  1. 1.
    +3
    Beyler biraz once Ruhi cenetin bir videosunu izledim ve gercekten uzuldum neden derseniz videonun bir bolumunde ;

    Fatih Sultan Mehmetin zindandaki bir falcıya "istanbul'u kaybediyor muyuz?" Gibisinden soru soruyor falcıda " Evet, ama istanbulu savaşla kaybetmiyorsunuz yabancilara toprak sata sata istanbul Türklerin elinden çıkıyor. " diyor ve Fatih " Topraklarini yabancilara satanlara yaziklar olsun Allah'ın gazabı üstlerine olsun diyerek beddular ediyor.

    Bu olay ne kadar doğrudur bilmem ama ben çok kötü oldum mk atalarimizin guclukle aldigi topraklari ingilizler, araplar, almanlar filan satin aliyor böyle giderse elimizde bir avuç toprak kalmayacak biraz araştirma yapiyim dedim şaşırdım ;

    Verilere göre, yabancılara 137 milyon metrekare taşınmaz satılan 2003-2012 yılları arasında Yozgat, 9.6 milyon metrekare ile istanbul ve Antalya gibi gözde turizm şehirlerini de geride bırakarak birinci oldu.

    Şaka maka ilerde çok para verseler bile toprağinizi gavurlara satmayin ozellikle mustakil ev, bahce yada arsa gibi yerlerinizi çünkü bu ülke Türkler den başka suriyelileri k rtleri arap ve arap sevdalılarını bulunduruyor "ne yazık ki" bir de mk gavurları listeye girip bizim vatanimizdan bizi kovarsa ölüp toprağa girdiğimizde yanımızda uyuyan şehitlerin yüzüne bakamayız ters yatmak zorunda kalırız.
    Bir cogunuz parayi gorunce satacak benle mi kurtulacak ülke diyeceniz ama anlattim yine de siz bilirsiniz.
    ···
   tümünü göster