/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 101.
    0
    Amk salağı bütün stadlar kulüplere 49 yıllığına kiralanır. Şu anki stadımız da bize yetmediği için kiralandı. Eski stadın arazisi de tokiye geçti. Bu sayede hem daha büyük bir stadı oldu türkiyenin hem de asıl iş merkezlerinin olduğu bölgeye yeni iş merkezleri kuruldu.

    Kupa sayısına bakarsan doğrudur söylediğin. Ama türkiye sınırları içinde köklü bir liseye git, orada da fenerbahçenin kupa ve madalyalarından fazlasını göreceksin sayı olarak. O zaman bir okul takımı için diyebilir misin fenerden büyük diye? işleri güçleri yok saymışlar tsyd kupası, zart kupası zurt kupası diye...

    Fenerbahçe standart bir kulüp. Ölümüne ikinci. Fener çizgisinden hiç şaşmıyor. Rakipleri çok kötüyse anca şampiyon oluyor. Bazı şeyleri sıfırdan alıp köklü başarılar kazanayım yok. Günlük ve sadece 1 senelik planlar. Vizyonsuzsunuz.

    Nerde saçma teknik adam var onların peşinde koşarsınız, adam olanlar zaten azizin ne mal olduğunu biliyorlar ve anında gidiyorlar.

    Şımarık küçük kardeşimizsiniz bizim. Hiç bir zaman bu geldiğinizden bir adım öteye de geçemeyeceksiniz. Ki bunu da üzülerek söylüyorum türk sporu adına.
    ···
   tümünü göster