/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    iyi dinleyin çünkü bunlara hak vereceksiniz. Geçen yıl 30 ağustosta peşmerge adı altında ypg ve pkk hatırlarsanız kobaniye geçmişti Türkiye üzerinden. şimdi pekala bu bizim için neleri değiştirdi onlara bakalım.

    -ilk olarak ülkece saygınlıgımız sıfıra indi. 31 ağustosta gecseler kobani mi düşerdi? hayır hiç bişe olmazdı lakin biz tam da zafer bayrdıbının ortasında terör örgütünü kendi paçavralarıyla, kendi simgeleriyle beraber vatanımızın içinden güle oynaya geçirerek kobaniye gönderdik. bu bizim için unutulmayacak bir acı ve Tarifsiz bir sancı olarak kalmalıdır

    -ikinci bir kanayan yaramızsa pkk ve şehir içi savaşlar. ne yazık ki bu da yine 30 ağustos acısının bir uzantısı. nasıl diyen panpalarım, biz bu adamları tam da zafer bayrdıbının ortasında kobaniye göndererek onların orada şehir içi savaşı öğrenmesini, bomba düzeneklerinin pici olmasını sağladık. adamlar orda eğitim gördü antrenman yaptı geldi şu an bize uyguluyor. bakın kobani rezaletinden önce pkk şehir içi savaştan anlayan bir örgüt değildi ve hiç olmamıştı. adamları aman işid gelmesin diye eğittik, yol verdik, bizi gibiyorlar. bize müstahak.

    ne zaman anlarsa bu halk üzerinde oynanan oyunu ve bozarsa koyunlugunu işte o zaman...
    ···
   tümünü göster