/i/Tespit

  1. 1.
    +121 -95
    Üst Edit : Ben size züte bakmayın mı diyorum lan dıbına koyim , açana bende bakarım affetmem.

    Evet beyler öncelikle olaya çok objektif bakıcam. izmir liler cugulayabilir inanın gibimde değil.

    Şöyle bir başlayalım ;

    Yaz geliyor ve artık kızlarımız iyice açılıp saçılmaya başladı , göbeği açık gezenlermi ararsın , kolu bacağı açık gezenler mi , yoksa çıplak gezenler mi ?
    Şimdi sizlere çok önemli tespitlerde bulunucam. iyice okuyun sonra yargılayın beyler.

    Bayanlar Açısından ;
    1) Kış : Kışın bayanlar üşüdüğünden dolayı mecburi bir şekilde gayet kapalı bir giyime sahiptir. Ve giyindikleri kıyafetler oldukça rahatsız edici ve kabadır.

    2) Yaz : Kışın rahat giyinemeyen bayanlar yaz gelince artık istedikleri gibi giyinip gezme fırsatı bulmuştur ve bunu sonuna kadar kullanırlar.

    Buraya kadar herşey normal. Şimdi bide bizim(Erkek) tarafından bakalım ;

    1) Kış : Bayanlar kapalı giyinir ve erkekleri cezbedici bir bölge gözükmedikçe her erkek bir bayanla abazan davranmadan rahatça iletişim kurabilir. Fakat bu antiabazanlığı bir kol bileği , ayak bileği ve hafif bir göğüs dekoltesi kesinlikle alt üst edecektir.

    2) Yaz : Gelelim yaza... Yazın özellikle erkeklerde aşk tutku ve cinsel istek hormonları normalden çok daha fazla salgılanır. Bunun yanı sıra ise bayanların açık ve dar giyinmesi ise bu durumu kat ve kat katlar. (Kısaca haşmetliler sürekli hazırolda gezeriz. Kimse inkar etmesin.)

    Şimdi bi toparlayalım.
    Bana gelip şimdi herkes özgür herkes istediğini giyer sanane yarram , gibisinden cümleler kuranın aklından şüphe ederim.

    Demem o ki "Birinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter"

    Edit : Yazın gibişler Çoğalır.
    ···
   tümünü göster