/i/Asosyalizm

  1. 1.
    +4 -1
    Beyler oncelikle "pic olunmaz pic dogulur" savini kafamizdan cikartalim.

    Ilk olarak asosyal oldugunuzu kabul edin ve birseyleri degistirmeye calisin. Bilgisayardan, oyunlardan uzaklasin. Aynanin karsisina gecip bi iki dk kendinize bakin. Sacinizi duzeltin. Sivilceniz varsa krem surun disinizi fircalayin amk pic olcaksiniz pis degil.

    Tamam bilgisayari kaldirdim hayatimdan, ama yapacak bir sey bulamiyorum?? Cik disari dolas. Sahile in. Bir kac arkadasini cagir. Belirsiz bir sure sonra arkadas grubun olusmaya baslayacak. Sen onlari degil onlar seni cagirmaya baslayacak. Artik o masada sessizce oturan omzu asagida duran efendi cocuk degilsiniz. Jest ve mimiklerinizi kullaniyor, butun grubu kahkahaya boguyorsunuz.

    Daha pic olmadiniz. Sadece asosyalligi basinizdan attiniz.

    Pic olmak demek vurdumduymaz olmak demek. Insanlara deger vermemek demek. Arkadas grubunuzda dominant oldugunuzu goren kizlar genetik ozellik olarak sizlere yaklasacaktir. Kontrol edilmeyi sever bu mahluklar. Sizde onlarin birinci tercihisiniz.

    O size yazmadan sizde ona yazmayin. Cokta gibinizde. Dunyada 4 milyar kadin var amk. Ne kadar guzel olursa olsun, parmaklarinda oynatamaz sizi. Sonucta bu dunyada miranda kerr varken bizim karsimizdaki hatun kim amk??

    Birilerini ezmeden yukari cikamazsiniz. Arkadas grubu sonsuza kadar surmez. Ayriliklar olur sonucta. Birilerini laflarinizla ezmeye, kucuk dusurmeye baslayinca el sakasi adi altinda grubun diger erkekleri size guc gosteri yapacaklar. Enseye saplak, legen kemigine narkoz vurusu, kol cevirme, yumruk, makas alma, pandik atma vs. ilk boyle bir olayda tavrinizi gerek fiziki gerek sozel olarak koyun. Yoksa devami gelir. Devaminda ise ne yapsaniz yarari olmaz. Bastan ayari verceksin. Bozacaksin karsindaki huur evladini. Gerekirse hem o muallakden hem arkadas grubuna mesafe koyacaksin. Sen artik ezilen degil, ezensin.

    Bunu farkeden cevrendeki kizlar sana olumlu dusunceler besleyecekler. Daha dunun efendi, asosyal bebesi iki gun once ortamlara girmis bugunse ortama ayarini koyup solo sigarasini yakiyordu. Guclusunuz artik. Kendiniz ayakta durabiliyorsunuz. O gibtigimin lolu cssi kalmadi artik. Gelsin merveler gitsin sudeler.

    Dipnot: sakin unutmayin. Kimseye gereginden fazla deger vermeyin. Sivridilli olun.

    Dipnot2: baktiniz olmuyor zorlama arkadasim. Kendin oluncada kiz bulursun. Ama yataga gidis surecin daha cileli olur.
    ···
   tümünü göster