/i/Tespit

  1. 1.
    +628 -169
    evet bu emek hırsızını binlerce kişi beğeniyor.bu binlerce kişiye gerçekten acıyorum hemde gerçekten.

    adamın yaptığı şeyler(pardon adam dedim):

    1)twitterde, instagramda; popüler olan diğer kişilerin paylaşımlarını paylaşmak. ulan ne diye beğeniyon.git paylaşımların asıl sahibini takip et amk. neyine prim yaptırıyon.

    2)inci sözlükten çalmak.
    tabi burada takılmayan kişiler bilmedikleri için pekte kusurlu sayılmazlar.

    3)facebooktaki caps ve inci sözlük sayfalarının paylaşımlarını çalmak.
    adam capsin üstüne @çağrıtaner yazıyor, millet sazan gibi beğeniyor, prim yaptırıyor amk.yok böyle bi saçmalık. trajikomik valla.

    size yemin edebilirim ki bu çağrının bugüne kadarki paylaşımlarından hiçbirisini beğenmedim, beğenmem.

    ayrıca bu adamın hiçbir paylaşımıda beni güldürmüyor.
    neden?
    çünkü çalıntı hepsi, hepsini daha önceden görmüş oluyorum çünkü. adam capsin inci capsin paylaşımlarını paylaşıldıktan sorna kaydediyor, 2 hafta bekleyip paylaşıyor, tabi bizim millet beğeniyor hemen. ulan bu kadar mı hafızanız balık hafızalılar.

    arada bir bazı paylaşımlarına tebbüssüm ediyorum veya iyi buluyorum.tam beğeneceğim sonra aklıma çalıntı olabileceği geliyor ve yine tepki vermiyorum, sövüp geçiyorum hırsıza.

    son olarakta burdan sözlüğün avukatıyım diye geçinen patientia adlı modu bir hukuk öğrencisi olarak kınıyorum.bu adamın fikir ve sanat eserleri hukukundan haberi yok veya şu mantıkta: "sözlükten ek gelir geliyor bana ne amk?"

    kısacası, artık şu çağrı taner denen şahsa birileri dur dememeli, durdurmalı artık yeterrrrr.
    dilimiz de tüy bitti ulan tüyyy!!!1

    edit:nicke çüğü, yok entry güzel ama yazara çüğü, yok prim diyenler falan türemiş aşağıda gene.lan bin kere mi söyleyecez gerizekalılar. burdan 5000 şukuda alsam elime bieşy geçmeycek, 5000 çüğü de alsam bişey kaybetmeyeceğim. emeklerimiz sömürülmesin diye uğraşıyoz sesimizi duyuralım diyoruz, sonra geliyor böyle mallar moralimizi bozuyor. sonrada tokmak şöyle böyle. gibtirin ordan amk salakları.!!!
    ···
   tümünü göster