/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +30 -2
    bağrışmayı duymamla kafamı çevirmem bir oldu. ya oranın ışıkları biraz loştu ya da benim gözüm kararmıştı bilmiyorum ama iri yabancı uyruklu bir adam bana doğru gelmeye aramızdaki mesafe yaklaşık 20 metreye indiğinde de küfretmeye başladı. Hiç bir şeye anlam verememekle birlikte aklımda binlerce tilki volta atmaktaydı. Kız bana ne diyecek? Bu adam kim ? Neden bana doğru geliyor ? En önemlisi neden bu kadar sinirli ? Bir dakika ben bu herifi tanıyorum lan !!!

    Beyler bu olay yaşanmadan ben hastaneye düşmeden yaklaşık 3 ay önce kız arkadaşım arkadaşlarıyla bir yere geziye gitmek için izin istemişti fakat hem arkadaşlarına güvenmediğimden hem de 1 gün önce hasta olduğunu söylediği için gitmesini istemedim. Kız arkadaşım da ilgi çekebilecek tipte bir kızdır. Gezide yeni insanlarla tanışmasını da istemezdim. Tabi kendime itiraf edemesem de aslında ona ufak bir güvensizlik hep vardı bir yanımda çünkü her zaman sıcak kanlı davranır insanlara karşı..

    Sonunda o hışımla bana koşan komodo ejderi yanıma geldi bi anda durdu ve konuşmak istediğini söyledi. Kız arkadaşım ise kenarda elini yüzüne kapatmış bana bakmıyordu. Ne olmuştu mk. Havalimanından dışarı çıkmak üzere kapıyı gösteriyor bense kız arkadaşım olduğunu söylemeye çalışıyordum. Anlam verememiştim hazırlıklıydım bir şey yaparsa indirecektim. Kıza geleceğimi söyledim ve dışarı çıktık.

    Suratında bin bir sırıtış ülkemizde görmediğim bir huur çocukluğu özgüveniyle anlatmaya başladı...
    ···
    1. 1.
      0
      adamı benim öldüresim geldi aq yalansa yavuklunu gibim
      ···
   tümünü göster