/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +15
    Tahrik olmak bastırılmayla doğru orantılıdır. Ne kadar bastırılırsa o kadar tahrik olna durumu artar. Bakmiycam dersen illa ki bakmak için can atarsın. Bırak baksınlar. Ya artık insan gözüyle görürler kadını, ya da senin bu bakışlara direnebilme gücün artar. Bakmasınlar diyorsan, rahatsız oluyorsan o zaman o giyim tarzında bir anormallik olduğunu sen de fark ediyorsundur. Herşeyin normali makbuldür.
    ···
    1. 1.
      +3
      Hayir burda bahsetmek istedigim kadini cinsellikten cikarmak. Bu ulkede turbanlidan tahrik olan da var cocuguna tecavuz eden de bunlari napicaz? Bunu nasil aciklicaksin bana? Eger cinselligi tabu olmaktan cikarirsak bu durum da duzelicek. Burda kac defa kadin cinsel objedir diye baslik gordum. Bunlari yazan insan annesine ne gozle bakiyor hic anlayamiyorum gercekten. Ben bakma derken giyim tarzindan tahrik oluyorsan bakma dedim, sahsen ben sortlu veya etekli bi bayan gordugumde tahrik olmuyorum cunku.
      ···
    2. 2.
      0
      Mesele tahrik olup olmama değil, içinde bulunduğun durumu, duygularını ve davranışlarını nasıl kontrol altında tuttuğundur. Muhafazakar toplumlarda tahrik olmuyorum diyen ya yalan söylüyordur, ya tercihleri değişmeye yüz tutmuştur ya, yetiştiği çevrede erkekten çok kadın vardır, ya kadınlarla zamanında arası ilişki anlamında çok fazla iyi olmuştur. Mesele duygusal zekasında. Sorun da bu duygusal zwka dediğimiz yetinin düşük olmasında. Aynı kişi küçücük bir şeyden tahrik de olabilir, küçük şeylerden öfke krizine de girebilir... Vs . mesele kensini, duygularını ve davranışlarını ölçüyle kontrol etmekte.
      ···
   tümünü göster