/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 126.
    +19
    Ellerim titriyor delirmek üzereyim sanırım. Ağlamak istiyorum birisi tüm etimi dağlıyor. Artık nereye gittiğimin de bi önemi yok gitmek istiyorum kusucam. Kafamı saksılıklara çevirdim ve kustum. Sürekli öğürmekten ciğerlerim sıkışıyor kemiklerim kırılacak gibi oluyor. Bayılmamalıyım.

    Videoyu anlatma kısmı en zor kısmı dostlarım. Çünkü videoda abim var. Abim ve kız arkadaşım...

    Bir daha kusuyorum. Ağlayamıyorum artık. Sessizlik var. Video devam ediyor gülüyor eğleniyorlar sevdiğim kadının her kahkahası beynimi kemiriyor sakin kalmaya çalışıyorum video devam ediyor öpüşmeye başlıyorlar abim olduğundan artık daha da eminim yüzü seçiliyor. Sevişmeye başlıyorlar...

    Sana kopyasını attım diyor ve gidiyor. Giderken gözlerinin kızardığını görüyorum.

    Kalbim sıkışıyor etraf karanlık sesimi duyabiliyorum biri sanki başıma soğuk su dökmüş gibi. Hastahanede açıyorum gözlerimi. Kalp spazmı geçirmişim. Abimi öldürmek istiyorum. En zayıf anımda onu gebertebilecek kadar güçlüyüm. Durmadan dövmek işkence yapmak istiyorum ona. Kız arkadaşımı bulduğum yerde hastanelik edicem sanırım yatağı yumrukluyorum hemşirenin gelmesini bekliyorum geliyor ve çıkıp çıkamayacağımı soruyorum 5 dakika sonra geliyor çıkabilirsin diyor ödeme istemiyorlar. Acildeyim.

    Telefonuma bakıyorum 20 yi aşkın mesaj ve bir o kadar da arama. Kız arkadaşımdan. Gözlerimden birkaç damlacık daha akıyor. Onu arıyorum. Telefonu açıyor bi anda tutamıyorum kendimi hüngür hüngür ilkokul bebeleri gibi ağlamaya başlıyorum. Nerdesin diyor. Zar zor yerimi söyleyebiliyorum kalbim yine sıkışıyor. Telefonu kapatıp bir yere oturuyor onu bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum düşünemiyorum nefes alabildiğime şükrediyorum dua ediyorum yardım etmesi için Allah a ...

    Kız arkadaşımın bana doğru geldiğini görüyorum gülerek geliyor. Bu gülüşü bir yerden de hatırlıyorum hani şu kahkahalı olanından. Ona acı çektirmek istiyorum. Hain gülüşünü o yanaklarından koparıp atmak için beklemem gerektiğini o an anlıyorum metanetli olmalıyım. Dayanmak zorundayım.

    Yanıma oturuyor ve ...
    ···
    1. 1.
      0
      hadisene be amk
      ···
    2. 2.
      +1
      Hızlı yaz lan
      ···
    3. 3.
      0
      Hadi lan
      ···
    4. 4.
      +1
      Otursun artık amk
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster