/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +19 -3
    11- otobüs dolu olduğu halde arkaya ilerler misin, arkaya gidin, ilerle, tutunduğu yerde kalıyor, bak bak arkası bomboş en az 10 kişi daha biner diyen tipler sadece kendine biraz daha rahat durabilmek adına boşluk yaratan tiplerdir.

    12- kart basıp içinin boş olduğunu anlayınca yolculara dönüp fazla kartınız var mı diyen tipler %90 o kartın boş olduğunu bile bile otobüse binen, bir ümit o yolculuğu beleşe getiririm diyen tiplerdir. (kimisi 2-3 tane kartla biniyor bilinçli olarak biri tutmasa biri tutuyor onlara diyecek söz yok)

    13- havaların yeni ısındığı dönemde çok sık gördüğümüz bir olay da şoförün henüz klima veya havalandırmayı çalıştırmadığı zamanlarda açılan camı kapatan tipler. ulan pekekent sadece sen mi hava alıyorsun o camdan, otobüs ağzına kadar dolu camdan rüzgar geliyor diye camı kapatıyor, oturma o zaman cam kenarına gibtir git en arkada ayakta dur motorun sıcaklığıyla iyi ısınırsın hem.

    14- engellilerin inip binmesine yardım etmeyip hayvan gibi izleyen tipler. böyle onların yardım istemelerine de tepeden bakan tipler oluyor bazen. Allah o duruma düşürmesin.

    15- 4-5 yaşındaki çocuğu bebek arabasına koyup otobüste gereksiz yer işgal eden tipler. bir üst versiyonu ise çocuğa kart basmadığı halde kucağına almayıp yandaki boş koltuğa oturtan tipler. geçenlerde gördüm 2 kadın 2 çocuk 4 kişilik yeri kaplamış, yorgun argın işinden gücünden dönen insanlar ayakta.

    16- otobüs bekleme kuyruğunda çakallık yapmaya çalışan tipler genelde ilk duraklarda olur. otobüs durağın biraz önünde durursa veya durağa tam yanaşmayıp yolcu toplamaya başlarsa aradan depar atıp arkada bekleyen 30-40 belki daha kişinin hakkını gasp eden tipler tam dayaklık.

    17- şoförle ağız dalaşına giren manyak tipler. geneli yaşlı olabiliyor ama daha gençlerini de gördüm. bazen de şoförler manyak durduk yere sataşıyorlar yolcuya ama o çok daha nadir oluyor.
    ···
    1. 1.
      -1
      yer alıyım önce hepside doğru lan aklıma gelmedi hiç bunlar sağol şapşik
      ···
    2. 2.
      0
      geç kardeş arka dörtlü boş.
      ···
    3. 3.
      0
      bunlarıda ekliyorum panpa iznin varsa
      ···
      1. 1.
        0
        ekle panpa ayıpsın.
        ···
    4. 4.
      0
      13 en gıcık olduğum ele gelse tam dövülecek kişi
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster