/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -3
    Ben bir katil değilim ekgibler olabilir editleyerek çoğaltabiliriz fikirlerinizle

    -Öncelikle cinayeti işleyeceğiniz kişiyle önceden bir husumetiniz varsa bu sizin için dezavantaj olabilir. Eğer cinayeti işlemekte kararlıysanız, husumetin ardından 1-2 yıl geçmesini beklemelisiniz

    -Cinayeti işlemeden önce kendinizi sorguya çekilmiş gibi düşünüp bütün size sorulma ihtimali olan sorulara bir cevap bulmalısınız.

    -Çoğu katil cinayeti çok iyi işler fakat sonrasında pgibolojik sorunlar yaşayarak kendini ele verir. Eğer iradeniz zayıfsa bu tip durumlara kendinizi hazırlayın.

    -Cinayeti işledikten sonra herhangi bir muhabbet ortamında 'olm osman abinin oğlunu öldürmüşler duydunuzmu? gibisinden gibimsonik sorular sormayın. Bırakın onlar size söylesin. Söylediklerinde aşırı üzüntü, aşırı şaşırma ya da sevinme gibi duygu tepkimeleri vermeyin.

    -Unutmayın, cinayeti işlemek için planladığınız yerde kamera olmasın. Kamera varsa siz yoksunuz.

    -Cinayeti barutlu silahlarla işlemeyin. Bu hem ses yönünden hemde üstünüze sıçrayan baruttan dolayı yakalanmanıza sebep olur. Kesici bir alet en garanti iş olur. Bi yerde okumuştum, sivri bir buz parçasıyla öldürmek garanti olur. Çünkü buz eridiği zaman ortada delil melil kalmaz.

    -Kesinlikle saçınızın dökülmesini engelleyen bir şey giyin. Derinizin açık bir yeri olmasın. Kurbanın atacağı bir tırnak darbesi yakalanmanıza sebep olabilir.

    -Cinayeti gece işleyin, işlerken kurbanın kendini savunmasına izin vermeyin. Mümkün olduğunca soğukkanlı davranın işinizi çabuk bitirin. Olay yerinden ne bir şey alın ne bir şey bırakın. Kurbanın yerini değiştirmek gibi bir hataya düşmeyin. Bırakın öyle kalsın.

    -Cinayeti işledikten sonra elbisenizi yakmak ya da gömmek gibi bir hata yapmayın. ilk önce üstünüzdeki kıyafetleri makinede yıkayın. Daha sonra bu kıyafetleri evinizden uzak bir yere ikindin vakti ayrı ayrı çöp kovalarına atın. Belediye genellikle çöpleri ikindin vakti aldığı için bu konuda işiniz rahat olur.

    -Ama unutmayın, delilsiz suç yoktur. Bu hangi delili bırakacağınıza bağlıdır.
    ···
   tümünü göster