/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +4
    dexerle eminenin planli bi sekilde bir araya getirilmesi sacma. o donem kimse tayyibin onemli bir yere gelecegine ihtimal vermiyordu. ayrica emine erdogan o yazilari ayzacak kapasitede degil. fuat avni muhtemelen yargida cemaatci baglantilari olan biri. bildigi konularin hepsi yargiya yansiyanlar. onun disinda sarayda olan bitenleri vs de anlatiyor ama hicbirinin dogrulugunu bilemiyoruz. dexer giderek paranoya oluyor, yok partide catlak cikti, yok su su isimler birbirinin kuyusunu akziyor diyor ama bilemiyoruz. o yuzden bize verdigi gozalti listeleri dogru oldugu icin bunlar da dogrudur diyoruz.
    ···
    1. 1.
      0
      planlı olmasına gerek yok emine erdoğanın fetocu tayfayla bi ilişkisi vardı neticede ne biliyon 17-25ten sonra onlarla ilişkisini kestiğini hem sarayda olanları bilmememiz normal mesela kalp krizi iddiası var basına sızdırırlar mı onu olm. Sadece yargı konuları anlatmıyor yolsuzluk, silah ticareti, uyuşturucu ticareti, isyan çıkartma çabası, yargıya müdahale, basına müdahale. inan bana ülke siyasetinin şu anki en meşhur adamıyla yaşamak sadece emine erdoğana değil sana bana da çok şey öğretir muhtemelen bilgiyi fetonun bilgisayarcı bi ekibine iletiyor onlar da bi türlü bulunamıyor zaten.
      ···
    2. 2.
      +1
      tamam iste ben ne diyorum, fuat avni gozalti listelerini veriyor ve bu listeler gozaltina aliniyor. yani bunu bilerek guven sagliyor. sonra kalp krizi gecirdi diyor bunu bilemiyoruz ama birinci bilgi tuttugu icin kalp krizine de inaniyoruz. fuat avninin yazdiklarina bakarsan sadece yargiya giden belgeler hakkinda yazdiklari dogrulanabiliyor. emine erdogan esine, "ya yarin kimler gozaltina alinacak bana tam adini soyadini liste halinde ver kocacim" diyemez heralde. bundan yola cikarak iki kesin bilgi var fuat avni hakkinda 1 yargida baglantilari var 2 cemaatci. bir kisi hem erdoganin ozel hayatini bilip hem de yargiya giden bilgilere sahip olamaz. o yuzden fuat avninin verdigi gozalti listeleri vs dogru diger yazdiklari uydurma. tabi bos uydurma da degil, biraz mantik yurutulerek yapilan inandirici seyler.
      ···
   tümünü göster