/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +9 -2
    evet beyler toplanın anlatıyorum
    olay bu sabah başıma geldi
    işyerine gidiyorum tam dolmuşa bincem gözüm bimin önünde bekliyen kadınlara çarptı fısır fısır konuşuyolar dedim kesin indirim war 30-35 kişi bekliyor. napsam napsam derken dedim bira geç kalsam bişey olmaz. koşarak bim in önüne gittim.

    Teyzzeleri tek tek kandırdım bak uçak geçiyo diyorum o yukarı bakarken hop önüne geçiyom kadınlarda bi süre sonra anladı ama kimse sesini çıkarmadı. içimden kahkaha atıyom kandırdım o.ç ları diye. onlarda bana bakıp gülüyo 40 tane kadının içinde tek erkeğim zütüm kalktı tabi.

    Herneyse hop uçak geçiyo hop helikopter geliyo hop araba çarpçak derken en öne geçtim. kendimle gurur duyuyorum derken. Görevli kadın geldi kapıyı açtı içeri girdi kasaları çalıştırdı.
    tamam dedi girebilirsiniz hemen koşarak aktüel bölümüne gittim birde baktım ne göreyim??

    Pedlerde kampanya varmış 1 tane alana 10 tane bedava... arkamdan gelen kadınlar kendilerini tutmadılar hepsi patır kütür gülüyo kimileri donunu çıkardı kovboy gibi sallıyor.

    Rezil olduğumamı yanayım 1:30 saat beklediğimemi... herneyse ben bunun altında kalırmıyım??

    ilk müşteri olarak bütün pedleri ben aldım. Kadınların bana bakışını asla unutmam önünden ciğeri alınmış bir kedi gibi masum ama yırtıcı bi şekilde bana bakıyordular.

    Hiçbir ayarın altında kalmam. Şimdi aldığım pedlerle tuvalette zütümü siliyorum.
    ···
   tümünü göster