/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +21 -2
    Ts ve dil ne alaka cozemedim

    edit: alttakiler helallik istememis ayip ediyonuz
    ···
    1. 1.
      -2
      Bi gibim bilmeden kafasına göre yazmış.Eyy liseliler duim yani kaptanlık yazın.En az 12 bin ile işe başlarsınız.Şu aile kuramama olayını kim sıçtıysa milleti harbi inandırmış. Türkiyede kaptanların denizde çalışma ortalaması 5 senedir. Sonra kimisi kazandığıyla yatırım yapar kimisi karada şirketlerde devam eder vs.vs.En mantıklı meslektir.
      ···
      1. 1.
        +1
        Sen bi gibim bilmeden yazmışsın kardeş kb.başlangıç maaşı en baba 9.500 oluyor . 5 sene neymis ? Süvari bey olmak istiyorsan en az 12 yıl çalışıcan . Sonra karaya geçer demişsin de karaya geçen 2 - 3 bin alıyor . Duim yazmayı çok düşündüm hatta ankarada olmama rağmen ilk elden bilgi almak için iTÜ ye gittim merak etme bir kaç gibim bilerek yazdım
        ···
      2. 2.
        0
        Kardeşim en baba 9.500 diyosun bu yanlış 1. Beşiktaş şirketi 3 ve 4. Kaptan maaşı 4500dolar bunun gibi şirketler var çok para veren. Ayrıyetten kimse süvari olmaya uğraşmıyor ortalama 5 sene diyorum.Bu bölümü okuyan adamın kafasında zaten 5 sene çalışırım kazandığım parayla(700 bin kadar para gecer eline)sonra bi iş kurarım veya hisse, toprak alırımlı bi düşünce var.Ama ömürlük çalışma varsa dediğin gibi seçilcek meslek değil.
        ···
    2. 2.
      +2
      Kardeş 12 bin abartmissin genelde kaptanlar 5bin civari alir
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        doğru orantılı bi şekilde gidiyoz sanırım, kaptanlar maaş almaz beyler okumayın sakın
        ···
      2. 2.
        0
        Kaptanlar her ay mesleklerinden dolayı para öderler beyler bilip bilmeden konuşmayın
        ···
   tümünü göster