/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +47 -3
    Otobüse binip marketin önünde indim. Yiyecek birşeyler alıp eve geçtim. Yarının zor bir gün olacağını bilir gibi eve gider gitmez yatıp uyudum. Sabah 7 de çalan saatimle uyandım. Hazırlanıp evden çıktım. Simitçide kahvaltımı yapıp otobüse bindim. Daha vaktim olduğundan otobüsten erken indim sabahın soğuğu yüzüme çarparken mekana doğru yürümeye başladım. Pubun önüne geldiğimde saatime baktım 8:59.içeri girdim. Arka odaya doğru yürümeye başladım. Mehmetin bulunduğu odanın kapısını açtım. Mehmet hoşgeldin diyerek saatine baktı.
    -Tam zamanında.ilk günden seni yormak istemiyorum ama bugün biraz işin var
    +Neymiş o iş kardeşim elimden geldiğince yaparım biliyorsun.
    -Kolay bir iş merak etme
    +Ne yapacağım kardeşim söyle başlayayım hemen
    -Koridorun sonundaki odaya git beş kişi seçip yanıma gel söyleyeceğim ne yapacağını.
    koridorun sonuna doğru yürümeye başladım. Odanın kapısını yavaşça açtım içeride 20 tane kadar takım elbiseli adam vardı. Gözüme kestirdiğim iri yarı 5 tanesini seçip odadan çıktım. Adamlarda benımle birlikte arkamdan yürümeye başladılar. Mehmetin yanına geldiğimde adamları teker teker tanıtmaya başladı.
    -Bu Fatih dedi en baştaki adamı göstererek benim en güvendiğim adamımdır. sonra teker teker diğerlerinin adlarını söyledi bu Cemal,bu Yankı buda Kemal diye tanıttı.
    Ancak sondaki adamın adını söylememişti merak ettim ama sorma gereği duymadım.
    -Verdiğim x adresteki oto yıkamacı var. Benden aldığı 50.000 tl hala ödemedi. Gidip parayı isteyeceksin.
    Tamam diyip çıktım. Arkamda adamlarla birlikte yürümeye başladık. Kapıdaki siyah minibüse bindik.Şöför arabayı çalıştırdı. Giderken düşünmeye başladım.Ne kadar zor olabilirdi ki adama borcunu ödemesini söyleyecektim sadece. Adrese vardık, araba durdu. Adamlara kapıda beklemelerini söyleyip içeriye girdim. Patronla görüşmek istediğimi söyleyip beklemeye başladım.iki dakika sonra bir adam geldi ve takip etmemi söyledi irlikte patronun yanına gittik. Patron denilen adam 50 li yaşlarda kısa boylu kır saçlı bir adamdı. Para mevzusundan bahsetmeye başlayınca bır anda bağırıp çağırmaya başladıen son kafama aldığım sert bir darbeyle yere yığıldım en son hatırladığım fatih abinin sesiydi.
    ···
   tümünü göster