/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +14 -1
    Zaten dünya üzerinde sadece ateist bilim adamları var. Yani diğerleri çöp değil mi? Çok doğru bir düşünce, bravo. Senden ancak bu beklenirdi. Nasıl bütün ateistler bir değilse, bütün Müslümanlar da bir değil. Bunu kafanıza sokun. Önce kendi egolarından kurtul, sonra burada başlık aç.
    ···
    1. 1.
      0
      cop tabi amk . dindar adamin bilimle isi olmaz. bak sun udemiyorum , adam turkiye de dogmustur sozde muslumandir ama sadece kurban bayraminda kurban keser belki ayda yilda bir cumaya gider , bayram namazina gider ama bilimle ugrasir hep , bu olabilir. ama 5 vakit namaz kilip da bilimle ugrasan adam olmaz , olsa da bilime katkisi olmaz
      ···
    2. 2.
      0
      Unutma ki Avrupa karanlık çağını yaşıyorken Müslüman bilim adamlar altın çağını yaşiyordu
      ···
    3. 3.
      0
      Ego yok bende panpam olsa zaten uğraşmam burada, ben bir iki kişi daha düşünsün diye debeleniyorum, illa inançsız olun diye değil, inanıyorsanız da sorgulayarak olun.

      Bütün bilim adamları ateist demedim zaten sen ne anlamak istemişsen onu anlamışsın.
      ···
    4. 4.
      0
      Ben onlarla övünmüyorum zaten.
      ···
    5. 5.
      0
      Yazdığını saçma buluyorum. Müslüman olan bir insan neden bilime katkı sağlamasın? Veya bir Hristiyan, Yahudi vs. Bunu neden kabullenemiyorsunuz anlayamıyorum. Yakın zamanda bu düşüncelerden kurtulacağınızı tahmin ediyorum.
      ···
    6. 6.
      0
      Çünkü dinler düşünme eylemini bitirir kardeşim. Ateist vs. kişi sorgular ama dinci olan olağanüstü bir olay olduğunda Allah'ın hikmeti der geçer. Belki herkes öyle değildir ama genel çoğunluk böyle olur diye düşünüyorum.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster