/i/Tespit

  1. 26.
    -1
    Yıllar önce Psychology Today dergisinde yayınlanan bir araştırmanın sonucuna göre erkeklerin %69'u kızlara gözlerini dikip bakmak, kadınların %40'ı ise erkekler tarafından seyredilmek için plaja gidiyormuş.

    Hani öyle mini-etekle ilgili falan konu olunca söylenen "kadın kendisine yakıştırdığı için giyiyor" lafları hikaye. Zaten ingilizce sitelerde kadınların neden mini-etek giydikleri tartışıldığında "because we want to be wanted" (istenmek istiyoruz) ve "we feel sexy" (ciksi hissediyoruz) gibi cevaplarla karşılaşabiliyorsunuz. "Kadın kendisine yakıştırdığı için" diyen kadınlar muhtemelen bunu bir kılıf olarak kullanmaya çalışıyor.

    Sonuç olarak karınıza-kızınıza-bacınıza bikini, mayo, mini-etek vs. giydirmeyin. Siz el-alemin karısını kızını o şekilde görünce ne hissediyorsunuz bir kendinize bakın başkalarının karınız-kızınız-bacınız hakkında da aynı şeyleri düşünebileceğini düşünün. Ayrıca yukarıdaki bilgilere göre karınızın-kızınızın-bacınızın kendilerinin başka erkekler onlara bakınca ne hissedebileceğini de düşünün.
    ···
   tümünü göster