/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +50 -6
    1) ogrenci (bkz: tipi): haftaici sabah 8 aksam 4 civarı bu türe rastlayabilirsiniz. yablarında arkadaslaeı varsa susmazlar. arkadasları yoksa adeta ciddiyet abidesine donusurler.

    2) dayanakta master yapmıs amca: bunlar her turlu canlıya dayayabilirler. yeterki delik olsun. oturanların koltuk altına sokmak fantezileri arasındadır

    3) opusup koklasan cift: birbirlerine sarılıp yolu izlerler. bu türler ne kadar nadir gorulse de herkes tarafından bilinir.

    4) bagıra bagıra telefonda konusan tip: bunlar karsı tarafa seslerini duyurabilmek icin gurtlaklarını yırtarcasına otobusu inleterek icindekileri aktarır. ayıp olmasın diye cogu kisi bakmaz. heryerde bu türe rastlanılabilir.

    5) poşetli teyze/amca : poşetleriyle otobusun adeta şasesini yerinden oynatan tiplerdir bunlar. herkes rahataızdır. cok yer kaplar. coğu insan bunları bilir

    6) herkesle konuşmaya çalışan tip: ortalama yaş grupları 60 yas ustu olur. etrafındakilere sulale bilgilerine kadar soru sorar. konusacak biri bulursa bu konusmasa konu genelde nereli oldukları, yaptıkları işler veya siyaset olur.

    7) şofore durmadan gibayet eden tip: bunlar genelde klima basta olmak uzere her konuda gibayet ederler. cok sık rastlanılabilir

    8) k*rtce veya arapca telefonda konusan tip: bunlara ne dendigini biiiyosunuz. sık rastlanır

    9) eşya koyulacak yere oturan tip: ne kadar yuksek olursa olsun veya ne kadar pis olursa olsun oturmak icin her yolu denerler. %95 i eşya koymalık yere yada otobusun icindeki merdivenlere oturur ( her otobuste yoktur ).

    10) oturur oturmaz uyuyan tip: her koşulda uyuyabilirler. eğer bu tür bir liseliyse yer vermemek icindir , eger bir amca ise ordan yavaşça uzaklaşın ve saygı duyun.

    sizde ekleyin editlerim.

    11) camı açayımmı diyip açamayınca rezil olan tip
    ···
   tümünü göster