/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +9 -2
    kuran-ı kerim meali bastırıp ücretsiz dağıtmış insanları asıl dinin ne olduğunu göstermiştir. Ondan önce bazı cahiller şeyhlere hocalara peygamber gözüyle bakarken şimdi herkesin ne olduğu bellidir (%50 lik kesim dexeri mehdi olarak görüyor onlar hariç hatta google resimlere mehdi yazınca dexer çıkıyor amk nasıl bir cahillik anlayın).
    Atatürk devlet çalışanlarına kıyafet kanunu yaparak nasıl giyineceklerini gösterdi. (Kesinlikle adam asma falan olmamıştır ki asılanlar vatan hainleridir tabi şimdi ki yobazlar onları Allah kitap peygamber yolunda sanıyor)
    Atatürk ün karısı bile türbanlıydı (tabi şimdi ki yobazlar o kadınların saçını zorla açtırdı sanıyor)
    O bölünmekte olan ülkeyi biraraya toplayarak birlikten kuvveti doğurmuş ve yedi düveli yenmiştir tabi karşısında olanlar tek batılı devletler değildi saltanat düşkünleriydide sırf taht elden gitmesin diye vatanını satabilecek insanlardı
    Atatürk laiklikle din ve vicdan özgürlüğü sağlamış böylelik herkes dini kendi içinde yaşamıştır kimse kimseye karışmamıştır kadınlara haklar vermiştir (şimdi ki yobazlarda din elden gidiyor desinler eğer bu ülkede şeriat olsaydı mesela geçen arabistanda bi kadına tecavüz edildi kadın tecavüz edeni öldürdü ve kadın asıldı aynısı bu yobazların anasının veya bacısının başına gelse tepkileri ne olurdu acaba ? )
    Biz bütün atalarımızı severiz peygamber efendimiz (s.a.v) için canımızı feda ederiz ve biz sizin gibi hocalara şeyhlere değil Allah a taparız .

    Edit: bunun zıttı başlığıda trende alan modun amk
    ···
   tümünü göster