1. 1.
    +30 -2
    Nedensiz bir şekilde silik yedim.Ve artık sözlükteki siz yazarların emeklerinden başka hiç birşey umrumda değil. Emin olun şu yazıyı yazmayla uğraşıyosam biraz olsun sizi bilgilendirmek için uğraşıyorum.Ve artık sözlükte beni ne her hangi bi başlıkta nede her hangi bir entryde göreceksiniz.

    Belki önüncü olabilirim bazılarınız gibi önceden üyelik alamadım ama bende sizden biriydim.Son 10 günde 3 trendim vardı belki çok değil ama emek vardı uğraşmışdım çabalamışdım.Ama hiç bir suçum olmadan silik attılar. Konuşanparmaklar adlı yazarın yeni bi hesap alıp yaşanmış kanıtlı hikayeye devam etmemesini şimdi çok daha iyi anlıyorum.Çünkü silik yediğinizde öyle kötü bir hisse kapılıyorsunuz ki ne yeni hesap alasınız nede sözlüğe giresiniz geliyor. Hepiniz uğraşıyosunuz beyler farkındayım emek veriyorsunuz. Gerek başlığı trende sokmaya çalışmak olsun gerek trendin @2 sini yakalamak olsun.Bu çabaların karşılığı bi sabah kalkınca hesabının nedensizce silik yemeksi olmamalı. Bazı şeylerin farkına varmak için insanın başına gelmesi gerekiyomuş.1000 nasihat bir musibet diye boşuna dememiş atalarımız. Silik yediğimi öğrendiğim sabah yetkililerin (bu işden para kazananların)bizi yani emektar yazarları haketmediklerini emeklerimizi hiçe saydıklarını anladım.

    Baştada belirttiğim gibi bu yazıyı yazmamın tek amacı siz yazarların bunu okuyup bazı şeylerin farkına varıp ona göre hareket etmenizdir. Bundan sonra ne bu nicki her hangi bir entryde nede beni başka bi nickle bu sözlükte göreceksiniz. Hadi kendinize iyi bakın benden bu kadar.

    Bana her türlü destekde bulunan sonsamurayjack adlı yazara selamlar. Kendine iyi bak kardeşim.

    HEPiNiZE ELVEDA KARDEŞLERiM KENDiNiZE iYi BAKIN.
    ···
   tümünü göster