/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    0
    geneli solcu olan omurgasız bir kesimin içinde bulunduğu iğrenç ve ihanet kokan durumu en iyi özetleyen cümle.

    7 haziran seçimlerinde sırf ak partinin önünü kesmek için kundaktaki bebeği kurşunlayarak öldüren, binlerce askerimizi ve polisimizi şehit eden terör örgütü pkk'nın güdümündeki hdp'ye oy verdiler.

    bunu biraz başardılar da zaten. istedikleri gibi de oldu. ak partinin otoritesi kayboldu. ülke kaos alanına döndü, terör hortladı, hendekler kazıldı art arda canlı bomba faciaları yaşandı.

    bütün bunlar olmasına rağmen yine de mutluydu bu omurgasızlar. ülkenin yanması yıkılması umurlarında değildi. tek dertleri ak partiyi hatta ne ak partisi erdoğan'ı devirmekti. bu amaç için her şeylerini feda edebilirlerdi zaten. gerekirse teröristlere sivil deyip devlet sivilleri katlediyor bu suça ortak olmayacağız deyip sözde "barış bildirisi"ne imza bile atabilirler. attılarda zaten.

    ama sevindiğim nokta şu ki; namus, şeref, haysiyet, onur, gurur nedir bilmeyen bu özellikleri hiç bir şekilde taşımayan bu omurgasızlar türkiye nüfusunun %1'i bile değil.

    ne yaparlarsa yapsınlar islamın son kalesi olan, allah tarafından islamı korumakla görevlendirilmiş türk milletini yıkamayacaklar.

    gevşemeyin, üzülmeyin eğer inanıyorsanız allah sizinledir...
    ···
   tümünü göster