/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +754 -33
    Hemde ciğeri beş para etmez 3-5 ergen yüzünden.
    Bodrumda bir otelin barında barmenlik yapıyordum. iyi güzel para kazanıp gidip geliyordum.Bu aralar lise ve üniversite grupları gelmeye başlıyordu. Yıl sonuna yakın olduğu için bi nevi mezuniyet gibi bir etkinlik ile gelen lise son öğrencileri gelmişti. Ortalama yaşlar 17-19 arasıydı.

    Öğleden sonra bunlar bildiğiniz bara baskına gelir gibi 10ar 15er içecek istemeye başladılar. Hem de böyle kola Fanta tarzı içecek değil. Bir içecek en az 1 dakikamı alıyordu siz düşünün. Otelin bileklik sistemi vardı. 18in altındakilerin farklı renkte bilekleri vardı ki alkol vermeyelim diye.

    Baktım kızlardan ikisi 18in altında. Israrla içki istiyordu arkadaşından benim adıma da iste diye. O arada kızlarda bilekliklerini saklıyordu. Tam bardağı yanına koydu kız ben aldım bardağı. Bunlar da naapıyosun sen yaa diyerek saçma sapan cümleler kurup duruyordu. Baktım bunlar arkadaşlarının yanında küçük düşmüş olduklarını düşündüklerinden küfre yakın cümleler kuruyordu. Ben de terbiyesizlik yapmayın diyerek hadlerini bildirmeye çalışıyordum. En son Genel müdür denilen gavat geldi ben de ağzımdan terbiyesizler çıkın burdan lan diyerek kovdum. 1 saat sonra da bana da haber geldi. Savunmamı almadan böyle bir cümle için beni kovdular. Şimdi işsiz güçsüz günlüğü 40 lira olan bir yerdeyim. Ne kadar kalırım burda işsiz bilemem. Belki de 5 parasız eve dönerim. Ama asla pişman olmadım. Olmam da.

    Edit:Günlüğü 40 lira dediğim olay ben 40 liraya çalışmıyorum. 40 lira veriyorum kalmak için.

    Bu arada mesaj atan, desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster