/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +471 -44
    her gün park bahçelerde yaklaşık 1-2 saat dolaşıp akşam için güzel bir os1 malzemesi topluyordum. bir gün yine çömelmiş vaziyette gelen geçen mini etekli, şortlu amlıları izlerken bir şey dikkatimi çekti. elinde köpek olan tipsiz lavuklara benim hayallerimde eyfel kulesinin tepesinde gibtiğim hatunlar tav oluyordu. bunu fark ettiğim an hemen bir köpek buldum.

    gözlüğümü takıp yakın dostumuz ferdi abiden yalvar yakar golden cinsi köpeğini alarak gezmeye çıkardım. belki bir amlı köpeklerimizi çiftleştirmek isteyecekti ve o fırsatla bende onunla çiftleşecektim yada hayvan sever kişiliğimi farkeden milfimiz köpeğini gösterme bahanesiyle evine çağıracak ve çılgınlar gibi sevişecektik, en olmadı köpek sevdalısı genç kızımız bir göz kırpmayla telefon numarasını verecek ve daha sonra buluşup ona aç köpeğimi ona gösterecektim.

    bu hayallerle parkta yürümeye başladım. kaniş köpeği olan rüyalarımda zor göreceğim 90 60 90 bir kız yanıma geldi ve 'ne kadar tatlı yiaa' diyerek bel hizama eğildi. ben önüme bakarak yutkunurken hoyrat gibim boxerı yırtmak için etrafta kesici alet arıyordu. en son içimden dini olayları düşünerek bir anda gibimi etkisiz hale getirdim. yaptığından utanır vaziyette yerine döndü. asosyalliğin etkisiyle biraz heyecandan ne diyeceğimi düşündüm ve, 10 saniye kadar düşünerek;
    "sizin köpeğinizde çok güzelmiş hanfendi" diyerek bir anda olaya dahil oldum.

    o da evet yaa sizde baya iyisiniz demesiyle bir anda gibim tekrar şahlandı. mehter davulcusu gibi bir sağa bir sola aynı ritimde vurmaya başladı aq. kız parkın arkasındaki kulübede çantasını unuttuğunu söyleyerek eşlik etmemi istedi. benden önce gibim 'hay hay tabi gidelim' diyerek olaya dahil oldu.
    köpekleri bağlayıp kulübeye girdik. kız bir anda t-shirtünü çıkararak beni duvara itti. karşımda südyenden fırlamak üzere olan 2 tane memeyi görünce heyecandan çift gördüğümü sandım aq, dini kitabı unutarak kızı soymaya başladım. pürüssüz vücudu tapılacak gibiydi. ne ferrelerde böylesini görmüştüm, ne de kafelerde yan masada gizlice dinlediğim kızlardan böylesini işitmiştim. duvara yasladım emaneti çıkartmamla kapıdan bir ses duyuldu.

    haav viiiiyk diye ilginç bir sesle irkildik. kapıyı açmamızla benim goldenın kanişi tekme tokat gibtiğini gördüm. ulan öküz kadar köpeğin el kadar köpeği nasıl gibtiğinemi yanayım, kızı napacağımı şaşırdım kaldım. kız 'bu ne be naptınız köpeğime hayvan' diyerek bana tekme atıp kanlar içindeki köpeğini alarak veterinere koştu. bende bir kalkık gibime baktım birde hayallerimi yıkan golden binine. göz göze geldiğimiz an kaçmaya başladı. 4 tur parkta kovaladım ama yakalayamadım ipneyi. dua etsin yakalayamadım yoksa o libidoyla goldeni bafilemem içten bile değildi, gören tekme atsın aq hayvanına.

    not; başlığı daha önce açtığımda gibleyen çıkmamıştı. tekrar atma gereği duydum

    edit; imla.
    ···
   tümünü göster