/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +565 -30
    Evet panpalar. Benki 20 yaşıma girecek bir erkek olarak herzaman iyi olmaya çalışmışımdır.Hep insanlara yardım etmeye hep çözüm üretmeye çalışmışımdır. Kimseyle durduk yere kavga etmemisimdir. Bir kez olsun lisedeki sevgililerimin namusuna göz koyamamışımdır. Asla opusmekten ileriye gitmemisimdir. Asla sokaktan geçen bir kiza laf atmamisimdir. Yazın tatilde plajlarda goz gezdirirken gördüklerim hariç hiç bir kıza şehvetle bakmamisimdir. Evet milli de değilim.

    Ben bu kadar namusa terbiyeye dikkat ederken bazı huur çocukları ara sokakta bize saldırdı. Şimdi soran patavatsizlar çıkar. Mecnunun gözünden Leyla çok güzeldir. Benim için de öyle. Bana göre annemden sonra dünyanın en güzel en iyi insanı benim namusum.

    Konya da oturuyorum. Zaferde bi kafeden ciktik yuruyoruz saat akşam 10 gibievine birakcam yengenizi kısa olsun diye bir sokağa girdik. 2 3 tane 17 18 yaşlarında şeref yoksunu sipalar abi bi tur versene cart curt dedi.
    Bizde namus ve gurur yasamdan öndedir.
    Azinizi toplayın sokak sipalari benim canimi sıkmayın akşam akşam dedim.

    Hayırdır felan üstüme cullandilar. Bende az biraz wing chun biliyorum. Ilk geleni serdim yere ama 2 si tuttu beni yere düşürdü. Sinirden elim ayağım titriyor hala. Yere düşen kalktı duzgunce versen kimseye birsey olmayacakti be abi dedi saçına felan dokunmaya başladı. Yengenizde bagiriyor ama nafile kimse çıkmadı. Bi 5 dk cabaladiktan sonra bu 2 picin elinden kurtuldum 1 ini tek krosede serdim yere. 2 si kalktı onuda tuttum attım yere. Sevgilim e dokunan bin cebinden bıçak çıkardı.

    Tam o sırada arkamdaki 2 bin gene üstüme atladı. Bende 1.85 civari boy az biraz bi kick takscu kadarda vücut var. Yere düştüm baya bi yumruk yedim kasim gozum felan açıldı o sırada 2 tane benden de büyük abi geldi bu 2 muallakyi ustumden aldılar. Sonra bicakliya cullandilar. Bende kalktim yuzum gozum kan icinde elimle sildim bu 2 pice girdim bu sefer yediğim kadar dayak attım abilerde hiç ellemedi. Hirsimi aldım biraktim bu 2 pushtu. O sirada saolsunlar o namusuma dokunmaya cüret eden pici iyi gibmisler. Yanina gittim ben dusene vurmam bana yakışmaz. Yanına gittim dedimki

    Ulan senim anan bacin yokmu hic utanmiyormusun serefsiz dedim tukurdum suratına.

    O sırada gelenler oldu bana peçete felan verdiler. Bu 3 huur çocuğunu da saldilar abiler. Onlarda hani her mahallede olan sessiz aksamlari dolasan mahalle abileriymis. Allah razı olsun tekrar haklarını odeyemem.

    Bunları neden mi buraya yazdım?

    Genelde lise ağırlıklı bi kitle var sözlükte. Hormonları tavan yapmış. Size nasihat verecek yaşta değilim ama doğru yolu bulmaniz için bu sözler. Sizin ananiza baciniza kariniza kızınıza yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın.
    Unutmadan.
    Dünya adil değildir. Ama kader adildir. Etme bulma dünyası. Ilahi adalette zaman asimi yoktur panpalar. Bu Dünyada olmasa bile öbür dünyada hesaplasiriz.

    Cinsel açlığın afrikasidir TÜRKiYE
    ···
   tümünü göster