/i/Tespit

  1. 1.
    +11 -6
    sadece ilk cümleyi okudum devdıbını tahmin ediyorum amk.Sen şimdi o huur çocuğu muavinin suçunu firmaya yıkmayın diyosun ha?Ulan bu denli bir sapığı işe alırken hiç mi mulakat vs ye sokmuyorlar aq.Adam sapık değil terörist vs de çıkabilirdi mesela.Ya kendini patlatsaydı aq otobüste. gibko gibko konuşma sanki bi futbol takımının taraftarı olay çıkarmışta bizde futbol takımına faturayı kesiyoz gibi lanse etme olayı züt.Her elini kolunu sallayanı ucuz iş gücü zihniyetiyle üç beş kuruş fazla kâr için işe sorgusuz sualsiz alan malum firmanın hiç mi suçu yok? Bişeyleri savunmak için savunmayın olum. Vicdanınızı stand-by a almayın.
    ···
    1. 1.
      -2
      Peki amk beynsizi nasil anlayacaksin adamin sapik bir oç oldugunu? Soyle bunu bana hadi
      ···
      1. 1.
        +1
        Lan gibko Prof firmalarda genelde işçi alımı öncesi (özellikle insanlarla muhattap olacak bir alanda alım olacak ise) 1-2 etaplı mülakata sokulur.vs vs bir çok yolu var. gibko tuvalet temizleyecek adamı bile mülakata alıyorlar artık aq.
        ···
      2. 2.
        +1
        Ulan embesil, bir adamin, seyahat esnasinda yolcunun suratina bosalacak yapida bir oç olduğunu nasil bir mulakatla nasil bir sistemle anlayabiliriz? Soyle bakalim atip tutma
        ···
    2. 2.
      +1
      Panpa bi alet var artık teknoloji gelişti adama okutuyon ve birinin suratına bosalip boşalmayacagini söylüyor
      ···
    3. 3.
      +1
      Mülakatta "otobüste osbir çekerim" mi diyecek
      ···
    4. 4.
      0
      panpa muavine maraton koşturuyorlar
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster