/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +75 -5
    Beyler ilkokul animi anlatiyorum %100 gercektir.

    1. Sinifa gidiyorum en onde oturuyorum, hoca ders anlatiyo filan iste birden arkada hareketlilik olmaya basladi herkes burnunu tutuyor camlari acmaya calisiyor mendillerini cikartip burunlarina tikiyorlar (o zamanlar mendil tasirdi herkes) ne oluyo derken 7 yillik yaşamimdaki en kotu kokuyu burnuma cektim ve tak kokusu ağzıma kadar doldu mk, lork diye oturdu midem de hassastır cabuk bulanir nerdeyse kusacam.

    Herkes cam kenarinda ama koku gecmiyor ki çünkü yapanda cam kenarinda ama kalkamiyor sıçmış adam kalkar mı? Bu osuruk kokusu degildi onun max 30 sn lik suresi var bu bildiğin sıçıhtı sonra koku hocaya geldi hoca kipkirmizi oldu nefeste alamiyo.

    Mk oglu disari cikti bizi kokuyla basbasa birakti 5 dkka sonra burnunda mendille girdi içeri "çocuklar kim yaptiysa soylesin valla bir sey demicem" dedi herkez birbirine bakiyor ama ses yok.
    Hoca" Tamam gozumuzu kapayacagiz o kisi cikacak ve eve gidecek" dedi hepimiz gozumuzu kapattik o kisiyi bekliyoz bu arada koku gecmedi ama alismistik bir sureden sonra.

    Bir ayaklanma oldu birisi kalkiyordu hissediyorduk evet bu oydu sıçan çocuk çunku koku her zamankinden daha sertti, hizlica yayiliyordu ve hoca gozunu acti " gooşş ammuna goduumm goş " dedi gozumuzu acip baktik yarıla yarıla gulmeye basladik cocuk utancindan kosarak cikti siniftan, ishal olmustu mk kosarken pacasindan bir kac damla cıvık tak yere dusmustu evet sirada oturarak sicmisti nasil yapti anlamadik ama cocugun sirasina baktigimizda sapsari su vardi o gun disarida isledik dersi hademe gelip temizlediydi ve ne tuhaftir ki o cocukla 8. Sinifa kadar yakin arkadas olmustum sinifta sicmasa iyi cocuk yani.

    Beyler o zamanlar ne iyi cocuklarmışız mk cocuk 2 gun sonra gelmisti ve hic dalga gecmemistik belkide unutmustuk diyecemde oyle bir seyi unutamassiniz o cocuk sıçsın onume koysunlar takunu gozum kapali tanimassam serefsizim mk neyse bu olay simdiki gencler arasinda olsa cocuk okul degistirmek zorunda kalirdi.

    Edit: Beyler beğendiyseniz bir şukuyu çok görmeyin.

    Not: Başlığı yeniden açtım foto koymamistim.
    ···
   tümünü göster