/i/Devlet

  1. 1.
    +642 -13
    Evet doğru

    Edit:yeter ulan bütün huur çocuklarına vatandaşlık verdiniz bize yıllardır vatandaşlık verilmiyor nedir suçumuz ülkeye yararlı olmaya çalışıyoruz. Koşsak sporcu konuşsak rapçi hiçbirşey yapmasak gibimiz uzun.
    ···
    1. 1.
      +63
      Günlerdir zencili başlık açılsa da yazsam diye beklemiş adam saniyeler içerisinde yazmış helal olsun
      ···
      1. 1.
        +5 -1
        @1 sonuna kadar hakli amk
        zenciler de afrika da savastan somurgeden zor sartlar altinda geliyor belki ama evveliyatini gibtimin cigersiz suriyeli huur cocuklari gibi cocuk peydahlayip dilendirme pesinde veya zürriyetsiz k*rtler gibi devleti bolmeye calismiyolar.
        Zenciler adamdir.
        ···
    2. 2.
      +4 -2
      Helal et - veren suriyeli dilenci Harbiden bu adamlar ne dileniyor ne çalıyorlar o kadar dalga geçilsede hiç giblemiyorlar helal olsun
      ···
      1. 1.
        0
        aptal herifler bunlarin sayilari az ondan. ona bakarsaniz en temiz millet eskimolar.
        ···
    3. 3.
      +2
      Nick yüzünden şuku
      ···
    4. 4.
      +6 -1
      Helal et panpam
      Panpa yemin ediyorum dediklerinin her harfi doğru. Bu suriyelileri de anlıyorum ülkelerinde savaş var , sıgınacak yer arıyorlar eyvallah ama neredeyse %80 dilencilik, hırsızlık, soygun işlerine çoktan bulaşmış halde. Bunları farazi söylemiyorum , bizzat Antep'te yaşadığım için biliyorum. Sözde müslümanlar ama çoğunluğu temizlik nedir onu bile bilmiyor , kir pasak leş içinde yaşıyorlar ve bunu normal görüyorlar..
      Gelelim zenci kardeşlerimize. Hakikaten sen deyince düşündüm de , sokakta bir tane bile zenci dilenci görmedim. Ya saat satarlar , ya bi yerde hammallık yaparlar ama kimseye baş eğip dilenmezler. Adamlar en azından gururlarına laf ettirmiyorlar ve kazandıkları 3 - 5 kuruşla yetinmeyi de pekala biliyorlar , devlete kötü laf etmiyorlar.
      Vatandaşlık verilmesi gerekiyorsa bu kişiler kesinlikle zencilerdir ama gariptir ki bir tek zenci çıkıp ' Arkadaş , siz bu yeni yetme suriyelilere vatandaşlık verdiniz. Hani bizim vatandaşlığımız?' diye serzenişte de bulunmadı. Bu bile konuyu kanıtlamaya yeter de artar nitelikte...

      Bana yeni bir bakış açısı kattın panpacım , teşekkür ederim
      ···
    5. 5.
      0
      Sana da verilsin qamqi
      ···
    6. 6.
      0
      Danigibli ciks
      ···
    7. 7.
      0
      Danigibli ciks
      ···
    8. 8.
      0
      Oroapu cocuklarini gib kanka
      ···
    9. 9.
      0
      Oroapu cocuklarini gib kanka
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster