1. 1.
    +3 -1
    evet panpalar bu başlığa girmenizdeki neden ya I-Doser yapmak istemeniz yada merak edip girdiniz. öncelikle bi I-Doser ne demek onu anlatayım.
    I-Doser :beyne müzik gibi şeyler dinleyerek sinyal yollayıp farklı hisler uyandıran bişeydir.bu müziklere biz .I-Doser dozları diyoruz.

    I-Doser nasıl yapılır:Öncelikle bir mp3 playerınız varsa Mp3 player'ınızla yoksa bilgisayarınızda dinlemelisiniz. Dinlerken mutlaka iyi bir kulaklığa sahip olmalısınız. Daha sonra ister gözlerinizi bir bezle bağlayın isterseniz kendinizi kapatın farketmez fakat gözlerinizi kapatmanız öneriliyor. Daha sonra ise tüm konsantrasyonunuzu müziğe vererek doz bitene kadar onu dinlemeniz öneriliyor. Bir doz bittiğinide diğer bir doz'u dinlemek isterseniz eğer önce reset doz'unu dinlemeli daha sonra diğer doz'a geçmelisiniz.

    benim en sevdigim bazı dozlar:Gate of hades: En muhteşem dozlardan, korku, ölüm hissi ve hiçbir zaman yaşayamayacağınız bi heyecan.
    Lucid Dream: Rüyada, rüyalarınızı kontrol etmenizi sağlayan muhteşem doz.
    Quick happy: Mutlu edici doz.
    Adrenochrome: Çok güçlü hayal gördürücü, enerji verici.
    Trip: Göz açıkken bile güçlü hayal gördürücü, hayat değiştiric

    yapmak isteyenler suku atsın detaylı bi şekilde anlatayım.(hiçbi zararı yoktur. sadece bilinçsiz kullanılınca azcık baş agrısı yapabilir.)
    ···
   tümünü göster