/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +2
    Kuran da kendi görmek istediklerini görürsün. Kuran ın %94 ünün bilimsel olarak gerçek olduğu kanıtlanmıştır. Sadece 5 6 ayetle Kuran ı bu şekilde yargılayamazın, açıp okursan eğer tamdıbının ne kadar mantıklı ve güzel olduğunu anlarsın. Araplara indirilmiş diyorsun, çünkü o dönemin azmış halkı araplardı. Kuran tüm müslümanlara gönderilmiş, müslüman değilsen okumazsın ve yorumda bulunmazsın bu kadar basit. Sen burda bunları yazara inancı tam oturmamış bireylere müdahele edip onların fikirlerini etkilemiş oluyorsun.
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      Peki insanları daha bebekken allahı ve dini öğretmek onların fikirlerini etkilemiyor mu? Belkide o insanlara bebekliğinden bu eğitim verilmese inanmayacaklar? Ayrıca şu kanıtlan %94 kısmına kahkaha attım.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Çünkü araştırmadın ve bilmiyordun. Her nasıl bir ortamda yetişirsen yetiş eğer zeki bir insansan herşeyi sorgular ve mantıklı çözüme ulaşırsın. Ama ondan bundan duyduğun şeylerle inancını oturtmak dümdüz salaklıktır.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        Ondan bundan duyduğunuz şeylerle inanç oturmak salaklıktır evet. Türlü türlü hocalardan duyduğu şeylere inanan ben değilim. Ben kendim okuyorum kuranı.

        Acaba sen japonyada doğsan yine müslüman olacakmıydın?
        ···
      3. 3.
        0
        Neden olmayayım ki,bilgi çağında yaşıyoruz ve herşeye ulaşabiliyoruz. Japonya da olsam bile öğrenememek için neden göremiyorum. Önemli olan araştırmak, gerçekten araştıran bir birey olduğunu düşünmüyorum. Son 4 senedir çok moda olan bir akım bu ve senin gibi en az 30 40 kişiye cevap verdim. Yinede kendi görüşündür saygı duyarım. Elbette sorgulayacaksın sorgulamadan gercekleri göremezsin. Ama araştırıp araştırıp inançsız kalan kimseyle karşılaşmadım.
        ···
      4. 4.
        0
        Japonyada doğsaydın islamı araştırırdım diyorsun. Ömründe hiç budizmi hinduizmi veya başka bir dini araştırdınmı acaba?
        ···
      5. 5.
        0
        Emin ol bu konuda senden daha fazla şey biliyorum. Ayrıca japonlar şintoizme inanırlar.
        ···
      6. diğerleri 3
   tümünü göster