/i/İnanç

İnanç
  1. 76.
    +1
    araplara indirilmiş bir kitap olsa bu gün dünyanın bütün dillerini çevrilmezdi. ve sen bu ayetleri arapça okuyarak hiç bir şey anlamazdın zavallı bunu bile bilmiyorsun.

    peygambere vahiy yoluyla ayet ayet gönderilmiş bir kitabta peygamberle ilgili ayetlerin olmasından daha doğal ne olabilir ? ve onun ilk muhattabı peygamber fakat diğer insanlara da örnek olması için kuran da belirtilmiştir. senin gibi salaklar da haa bu peygambere yazılmış bizi ne ilgilendiriyor zanneder. halbuki peygamber tüm insanlara örnektir ve onun davranışları yaşadıkları da örnek olsun diye kuranda yazar. sanki tüm kuranı kerimin içinde 4 ayet bulmuş sadece peygamberi ilgilendirdiğini zanneden ama gerçekte tüm insanları ilgilendiriyor ve sanki tüm kuran 4 ayetten oluşuyor da insanları ilgilendiren bu 4 ayet dışında hiç bir ayet yokmuş gibi yansıtmış g. zekalı emmesil maymun soyundan gelme akılsız cahil bin.

    ayetlerin çoğunu bilerek ekgib atıyorsun ve Allaha iftira etmiş oluyorsun bunun cezası ise korkunç bir azaptan başka bir şey değildir amq evladı bir tarafına girer umarım.
    ···
    1. 1.
      -1
      Senin dinine göre küfretmek, bir insana hoşgörü yerine nefretle yaklaşmak da günah. E böyle davranınca okuyan kişi islamdan iyice soğur ve bunun suçlusu sen olduğun için daha daha günah? Sen hayırdır yani
      ···
    2. 2.
      +1
      o amq evladları inanacak olsa ben engel olamam. Allah bir kişinin kalbini mühürlediyse o kişiyi Allahtan başka kimse kurtaramaz. efendimiz de bir çok putperestle uğraştı ve o bile hoşgörüsüne rağmen onları kurtaramadı neden ? bu adamlar kör olmuş hakkı göremez. o yüzden burada gelip ileri geri boş boş anlamaya çalışmaktan çok dalga geçer gibi yok peygamber böyleydi yok o kitap arap kitabı der de önyargıyla yaklaşırsa ana avrat düz gitme hakkı doğar ki adam gibi anlamaya çalışmıyor dalga geçiyor.
      ···
   tümünü göster