/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +7 -13
    bekaret kontrolü adı altında yapılan herşey şerefsizce ve alçakçadır. bir kadının namus denilen şeyini vajinasına bağlamak ayrıca bir aptallıktır. onu oraya kim koydu? tüm ailenin namusu neden bir kadının üzerine yıkılıyor. namusu iki bacak arasında arayan zihniyetin olmayan beyinlerini amayım.!
    ···
    1. 1.
      +5 -3
      Amk evlenmedin gibişmeyin. Bu kadar basit.
      Bak gibişme demiyorum. Evlen öyle gibiş. Namus kadının vajinasında değildir ayrıca. Evlenmeden gibişen erkekte namussuzdur. Zor değil evlenmek. en kötü durumda 1 adet imam yeterli.
      ···
      1. 1.
        +2 -3
        siz kim oluyorsunuzda benim kiminle ilişki yaşayacağımıza karar veriyorsunuz? siz kimsiniz? ayrıca sadece tek bir kişiyide hedef almayıp tüm kadınlara yöneltiyorsun sözlerini. sen kimsin yahu bir kadının kiminle birlikte olduğuna karışacak? atın artık gözlerinizden şu at gözlüklerinide dünyaya şeffaf bir gözle bakın. kimse kimsenin(ailen hariç) kiminle ne yapıp yapmadığına karışamaz, edemez. kimsenin böyle bir hakkı yoktur.
        ···
      2. 2.
        +2
        . Seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsun yani burda yazdıklarım birine karışmaktan çok bizim fikirlerimiz ve önerilerimiz. istediğini yap amk tanımam etmem. Benimki öneri . evlenmeden gibişme sonra enleneceğin adam bakiremisin diye soruncada tabiki aşkım demeyi biliryorsunuz. Sizin buna hakkınız var mı?
        sadece burdan yazdığıma o kadar laf edip evleneceğin adama hayatının kazığıını atan siz yüzsüzlere bir şey denmez zaten amk
        ···
    2. 2.
      +4 -1
      Tabi iki bacak arasında yarram.
      Sen huur birine namuslu diyebilir misin
      Yada her gece vurduran biri namuslu mudur?
      ···
      1. 1.
        +1 -2
        bir beyinsiz daha.
        ···
      2. 2.
        +3
        bi gibtir git huur evladı simdi ben bu zamana kadar bi kadına yan gözle bakmadım ellemedim namusuna bakmadım bana herkesten yemiş bi kız gelecek bi gibtirele herkes ne yaptıysa karsılıgını alır
        ···
      3. 3.
        +1
        Bir huur daha.
        Bu şarkı sana gelsin huur:
        huurlar oldukça çocuklarını yapmak bize dusuyor spermlerim doldukça
        Tüm sürtükler tav bana deliklerini ovdukça...
        Azap HG
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      0
      Burayı terket sözlükteki hacker liseliler adresini buldu sözlükce gelicez.

      Namus nerde dıbına koyim 2 bacak arasinda degilse
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster