/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +13
    (#172238011)

    Panpa eskiden kadın başlık parası ile veriyordu. Biz mal mıyık ki satılak dediler başlık parası geleneği kalktı peki şimdi babasının satamadığı bu kadını, bizzat kendisi satmıyor mu? Parası olan erkeğe ayrı, parasız olmayan erkeğe ayrı davranmıyorlar mı? Kız mısın erkek misin bilmiyorum ama kızsın galiba. Biraz da bizi düşünün. Bak şimdi o başlık parası bilgisayar almak gibiyse şu anki mevcut durum internet faturası ödemek gibidir. Bilgisayar almak için para biriktirir alırsın. Fakat fatura her ay olan birşeydir düzenli ödeme gerektirir. Yani yüksek bir maaşın olması gerekiyor bir kızla evlenebilmek için, ev-araba olması lazım illa istiyorlar ki bu başlık parası olayından da yüksek fiyat olarak.

    Şunları okursan sevinirim;

    (#124215709)

    (#138999630)

    Ben bunları hak edecek ne yaptım?

    Kızlar zengin adamlarla, yada çok yakışıklı adamlarla yada böyle saray soytarısı gibi sürekli onları eğlendiren adamlarla falna sevgili oluyor, yirmiyedi yaşındayım benim neden sevgilim olmadı hiç?

    Benim gibi adamlara ezik-sünepe-mal diyorlar fakat 27-28 yaşlarına gelince bakıyorlar ki o beğendikleri adamlar bunları almıyor bize de insan gözüyle bakıp, bizlere de gönül veriyorlar, mecbur kaldıkları hissine kapılarak. Yahu bizi de genç ve güzelken sevemez misiniz :'(

    Panpa hem o beğendiğiniz adamlar elimi sallasam ellisi düşüncesiyle sizi üzüyorlar aldatıyorlar, sebepsiz yere terkediyorlar bazense şiddet uyguluyorlar siz üzülüyorsunuz. Hem de bizi sevmiyorsunuz biz üzülüyoruz. En iyi bi yüzde 30'luk kitle var erkekler arasında sadece onları seviyorsunuz be panpa. Gerçi diğerleri yani yüzde yetmişlik kitlede kalan ben gibileri erkek olarak bile görmüyorsunuz. Bütün erkekler aynı diyorsunuz ayrılık sonrası ama siz hep aynı tür erkekleri tercih ediyorsunuz. Teşekkürler.
    ···
    1. 1.
      -5
      hepsini okumadım genellemelerin skç
      ···
      1. 1.
        +1
        Kingo neden içersin
        Hep kendinden geçersin
        Bir yetmişlik açarsın
        Derdin mi var bilelim.

        Kingonun gönlü yanık
        Hakime karşı sanık
        Ne binliklere tanık
        Dertsiz mi var bilelim

        Bir kız içün değer mi
        Kız gönlünü eğer mi
        Aşkuna hep sağur mu
        Derdin mi var bilelim

        Kızın gönlü bir binte
        O köşkte ben kerbinte
        Ne içerde ne dışta
        Dertsiz mi var bilelim.

        _______________________________________________________________________________________

        (#124215709)

        (#138999630)

        Derdim büyük be panpalar yardım edin!
        ···
   tümünü göster