/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +58 -7
    Evet, beyler-memeliler. Bu olay yaklaşık 1,5 - 2 ay önce başıma geldi.

    Kız kardeşim nişanlanmıştı 4-5 ay önce. Bizim eniştenin teyzesi de, enişte ailesi ile birlikte gelin kız görmeye geldiler. (bizim burda adet böyle) Misafirlerle birlikte yedik içtik derken benim karında iç savaş baş gösterdi. teknolojinin son imkanlarını kullanan taklar bağırsağı rehin aldı. Benim karın dolunca osuruk da zütümün ucuna geliyor, zor tutuyorum.

    Ulan ben bi tuvalete gireyim dedim, vardım girdim. Bizim hem normal tuvalet var hemde banyo bölümünde klozet var. Ben klozete girerim hep. Neyse girdim tuvalete, ışığı da yanık zaten. Ben gün içerisinde tuvalete girince kapıyı kitlemem, bizimkiler de lappadan dalmaz içeri öyle. Neyse klozetin üzerinde ateşkes ilan ederken ben, eniştenin teyzesi tuvalete girecekmiş, kimseye seslenmeden kalkmış tuvalete. Dizleri ağrıdığından klozete girermiş hep. Ulan bende kapıyı kitlemeyi unuttum, hiç aklıma gelmedi.

    Ulan kapı bi açıldı, (kadının adı safiye olsun) safiye teyzeyle göz göze geldik. Ulan tam imzalar atılacak, ateşkes ilan edilecek kadınla göz göze geldik. Güleyim mi, ağlayım mı bilemedim. Kadının yüzü sarardı, soldu. Ne tak yiyeceğini şaşırdı kadın. Hemen geri çıkıverdi. Tabi kadın çıktıktan sonra bana amaçsız bir gülme geldi, resmen uğundum tuvalette.

    Bu da benim sıçarken nasıl yakalandığıma dair anımdır.

    Edit: çügüleyen Safiye teyze

    Edit 2: Trenddeyiz eyvallah. Buradan Safiye teyzeye de selamlarımı iletiyorum. Bir başka sıçma maceramızda görüşmek üzere. *Sevgiler, saygılar, hürmetler... *
    ···
   tümünü göster