/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -3
    Uzun süre kafa yorduğum konuyu sizlerle paylaşmak istedim. bu konuyla ilgili sorularınızı msj atabilirsiniz(kötü gülüşü)

    Şeytanla Antlaşma

    "Ruhunu Şeytana Satmak" terimi bu antlaşmadır. Bu çok basit fakat ebedi bir antlaşmadır.Şeytan büyücünün hizmetine girer ve her istediğini sorgusuz yerine getirir. Bunun bedeli olarak büyücünün Ruhu, beden hayatı bitince Şeytanın mevkiisine girer ve onun hizmetine geçer.Bu antlaşmadan çıkış yoktur. Eğer büyücü, bedeni hayatı sırasında bu antlaşmadan vazgeçerse, şeytan bedeni hayatının sona ermesini beklemek zorunda değildir ve Ruh`u istediği gibi yönlendirebilir...

    Şeytanla antlaşma

    Korkunun Yemini

    Gökyüzünün üstündeki yüce yükseklik

    Sizin sevgiliniz olmaya yemin ederim

    Dünyanın dibindeki cehennem cukuru, son derece sadık olacağıma yemin ederim

    Ateşin sürekli değişen güzelliği adına

    Denizlerin gücü ve dehşet mucizesi adına

    Vaztizlikte bulduğum

    Beni bütün güzelliklerden vazgeçirdi

    Kanımla "SATAN" a birlik oluyorum

    Bütün yalanlar ve kirler ellerimden silinerek

    Size, hayvana ve kontrolünüze

    Rehin bırakıyorum, vücudumu, aklımı, ve ruhumu.

    __________________________________________________ ______________________________

    Demonolojinin en ilginç ama rahatsız eden yüzü, insanların şeytanla anlaşma yapmalarıdır. Faust miti bunların en bilinmişidir : Birisinin ruhu karşılığında Şeytan ona zenginlik ya da belli bir süre için güç ihsan eder. Hikayenin bir çok versiyonunda Faust şeytanı kandırır ve ödemeden kaçar. Orijinal hikayede ise şeytan kontratın sonunda Faust'u önce sakatlar sonra da öldürür. Faust'un beyni duvara yapışmış, gözleri ve dişleri yerde cesedi ise dışarda bir gübrelikte bulunur.

    çoğu batıl inanca göre cadılar doğa üstü güçlerini şeytanla yaptıkları bir anlaşma sayesinde kazanmışlardır. Mahkemelerde somut deliller arayan savcılar, şeytanla yapılan yasal anlaşmaları araştırmaya 15.yüzyılda başlamışlardır.

    Şeytanla anlaşma yapmanın bir çok yolu vardır.

    işte ruhunuızu şeytana satmanın bir yolu şöyle:

    El değmemiş bir parça parşömen al.

    Kendi kanınla şöyle yaz: "YüCE iBLiSE yemin ederim ki, bana tüm verdiklerinin karşılığını yedi yıl içerisinde ödeyeceğim. Şahitliğinde, yemin ediyorum ve imzamı atıyorum."

    Kanınla imzala.

    Sonra büyülü bir daire içerisinde belgeyi elinde tutarak aşağıdaki duayı ezbere oku:

    LUCIFER, imparator, Tüm isyankar Ruhların Efendisi, yalvarıyorum YüCE EFENDiYi çağırmamı mümkün kıl - ben onunla bir anlaşma yapmayı arzuluyorum.

    BEELZEBUB, Prens, Sana da dua ediyorum, teşebbüsümde beni koru.

    ASTAROTH, Kont, bana merhametli davran ve YüCE iBLiSiN bana bu gece insan formunda kötü bir koku olmaksızın gözükmesine izin ver, anlaşmamı yapmama izin ver ve ihtiyacım olan hazineye kavuşayım.

    YüCE iBLiS, huzurunda yalvarıyorum, ikamet ettiğin yeri bırak, dünyanın neresindeysen gelip benimle konuş, gelmezsen seni Solomon'un Yüce Anahtarı'nın kudretli sözleriyle zorlayacağım, benim anlaşmamı kabul et.

    Hemen gel yoksa sana anahtarın kudretli sözleriyle işkence edeceğim!:AGLON, TETRAGRAMMATON, VAYCHEON, STIMULAMATHON, EROHARES, RETRASAMATHON, CLYORAN, ICION, ESITION, EXISTIEN, ERYONA, ONERA, ERASYN, MOYN, MEFFIAS, SOTER, EMMANUEL, SABAOTH, ADONAI. Seni çağırıyorum. AMEN.

    iblis geldiği zaman anlaşmayı ona fırlat ve sakın sihirli çemberin içinden ne olursa olsun çıkma.

    Ünlü Anlaşmalar

    ilk şeytanla anlaşma olayı 538de pozisyonu korumak için Theophile'in ruhunu satmasıyla oldu. Efsaneye göre Bakire Meryem anlaşmayı bozması için ona yardım etmiş.

    Urban Grandier tarafından imzalanan birkaç anlaşma da yargılanması sırasında kanıt olarak gösterilmiştir. Cornelius Agrippa ve Paracelse, the Papa Leon Le Grand, Honorius ve Sylvestre III, Krallar Marcomir and Henri III.
    Şeytanla Yapılan Anlaşmayı Bozmak

    St Alphonso Maria de Ligouri'ye göre (1696-1787) şeytanla yapılan bir anlaşmayı kanla imzalanmış olsa bile bozmak mümkündür. Aşağıdaki işlemler yapılmalıdır:

    • Bir daha şeytanla anlaşma yapmamaya tövbe et.
    • Karanlık sanatlarla ilgili tüm yazıları, tılsımları v.s yok et.
    • Yazılı kontrato yak ya da vazgeçtiğini ve pişman olduğunu beyan et.
    • Yapabildiğin kadar verilen zararı geri öde.
    ···
   tümünü göster