/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1901.
    +15
    Sesi duyan 3. Adam silahı oldugumuz yere dogrulttu . O sırada o son silah sesini duyduk.
    "Çatt". Ve adam yere yığıldi. Bizim keskin nisancı Ahmet son adamı da yere yigmisti.
    Hemen saklandigimiz yerden çıkmadık. Etrafı gözledik. Yüksek ihtimal hala etrafta birileri vardı. Ve bu iki el silah sesini duymuş olma ihtimalleri de çok yüksekti. ihtiyacımız olanı almıştık. Canlı bir asker almıştık. Şimdi kafamizdaki, hükümetin kafasındaki , halkın kafasındaki bütün soruları ona sorabilirdik. 2 askerle beraber, birimlerin beklediği yere zütürdüler adamı. Biz devam edip buraları temizlemeliydik. O cismin atıldığı yere, yukarılara gitmeliydik.
    Keskin nisancilar da etrafı gozledikten sonra , kalkıp ilerlemeye başladık. En zoru da yukarıya doğru gitmekti. Çünkü aynı anda yukarı çıkarken, aynı anda çatışmak zordur. Yukarı konumda olan taraf, daha avantajlı olur.
    Elimizden geldiğince gizli biçimde ilerliyorduk. Yukarıda hala birileri var ise kacmamalarini istiyorduk. Yukarı çıktığımizda , tekrar gizlendik. Yukarıda kurulmuş küçük bir kamp vardı. Bize atılan cisimlerden 20-30 tane paketlenmiş halde duruyordu. Adamlar kacmamisti. 20-30 kişilerdi ama sadece 4-5 tanesinin silahları yanlarindaydi. Plan yapilmisti. Silahlari yanlarında olanlar vurulacak, geri kalanları da zaten mecburi olarak teslim olacaklardı. Kimlerin ateş edileceği bile belliydi. Emir verildi ve silahları yanlarında olanlar vuruldu. Diğerleri panikle ayağa kalkmaya çalışırken ortaya çıktık ve havaya uyarı ateşi açıldı. 4. Tim in komutanı ingilizce olarak "elleri kaldırın yoksa vururuz" dedi. Adamlar teslim oldu. Neye uğradıklarini şaşırmışlardi. Hepsi teker teker bağlandı. Ses yayan cisimleri de yanımıza aldık ve birimlerin bizi beklediği yere doğru ilerledik.
    ···
   tümünü göster