/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1901.
    +20
    Tesise döndük. Sağ salim donmenin mutlulugu vardı uzerimizde. Çok uzun bir operasyon olmasa da doğru adımlar atmış, iyi bir iş cikarmistik. Hem bize de sıkıcı beklemelerin ardından ilaç gibi gelmişti. Bizim tesise de incelenmesi üzerine bu cisimlerden yollanmisti. Bu cisim, bizim araştırmacilari fazla mesai yaptıracak gibi duruyordu. O gün yatıp dinlendim. Artık yeni bir süreç başlamıştı. Görünür bir savaş vardı. Belli ki bizi daha fazla operasyon bekliyordu.
    • **
    Türkiye - Ermenistan arası bir sıcak savaş başlamış, devam ediyordu. Ermenistanın ardından Rusya onu destekliyordu. Rusyanin karşısında olan ülkelerde, Nato aracılığıyla Türkiyeyi. Bu küçük kıvılcım dünyayı saracak, yeni savaşlar ve yeni Cepheler eklenecekti.

    Bu sırada ekipler birbiriyle iyiden iyiye kaynasmisti.

    Bu gecelik bu kadar beyler. Haftasonu ilerletecegim demiştim ama özel nedenlerden dolayı çok fazla sözümü tutamadim. Bunu çok söyledim ama gerçekten yoğunum. Şu yogun dönem bitsin, bu hikâyeyi noktalayacagim. Güzel bir final yapmaya çalışacağım. Ve yeni bir hikaye ye de başlayacağım. Takipte kalın beyler hayırlı geceler.
    ···
   tümünü göster