/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1901.
    +43
    Selamum aleyküm sesi duydum imamdan geldi ama ses oturan halinden geliyordu ,
    Ben hiçbir şekilde konuşamıyordum buna karşılık karşıdan bilinmeyen bir dilde ses geldi korkunç değildi bu ses ama garipti kadın ve erkek sesinin karışık haliydi diyebilirim.
    Ama kesinlikle ürkütücü değildi. imam pata küte bir şeyler söyledi bilmediğim dilde arkasından arapça bu toplantıya bir başka cinin eşlik etmesini dillerini bilmediğini söyledi , (bunu sonradan imama sorarak öğrendim) ardından bir süre sonra az önce ortada yakılan ritüelin sönen dumanı tekrar tüttü ve artarak çoğaldı, ateş yoktu ancak sadece kesintisiz yoğun duman görüldü . Bu sefer farklı bir ses duyuldu anladığım kadarıyla bir selamlamaydı , ibraniceymiş ( bunu da sonradan öğrendim) . Ancak sesi geldiği yeri kestiremiyodum yerde oturan kendime baktığımda bu kadar korkusuzluk haline rağmen kendi bedenim dışında titredim resmen.

    Yerde oturan halimin gözleri açıldı gözlerim sarıydı alev sarısı. Kafam tavana doğru dikilmiş boynum kırık gibi , sesim kendi sesimdi. Karanlık siluetler ve imam selamımı aldı .
    Ben konuşamıyordum ama imam bedenimi sadece ses olabilmek ve eşit davranabilmek için kısa bir süre için ibrani cin tarafından kullanılacağını söyledi. Artık hiçbir şey beni etkilemiyordu. 4 ünün de bildiği dil ibraniceydi ve konuşmaya başladılar …
    ···
    1. 1.
      0
      Panpa şukular şelale 1,2 partta bitirsen 10 numara olur
      ···
    2. 2.
      0
      Şuku verin lan adama sardı hikaye
      ···
   tümünü göster