/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -2
    Fitnessa başlamak üzere olanları, fitnessa yeni baslayanları ve hatta uzun süredir gidenleri dahi soğuturlar bu muallakler. genellikle fitnessı gereksiz bulurlar ve göbeklerinden şikayet ederler. Genellikle şu sözlerinden tanınırlar

    - Kardeş sen şimdi o kadar şişiyon ya sarkacak 70 yasındaki kadınları amlarına benzicen (Göbeklerini ve memelerini sarkmaktan taşıyamazlar)

    - cürüm ben başlasam manken gibi olurum da sen şurdan bi yarım ekmek söyle öyle konusalım

    - Aga senin şu memelere bi südyen lazım ehuheueh (Kendileri ya çok zayıftır ya da şınav çekemiyordur)

    - Kardeş o protein tozu varya çok zararlı kimyasal felan hem hile yapıyosun doğal yapcaksın doğal (der ve kolasından bir yudum alır)

    - birader okadar kas yapıyosun ama fossun hem kas yapmak hantallaştırıyor insanı (genellikle zamanını tv karşısında yada pc başında öldüren tiplerdir gördüğünüz yerde kilide alın)

    - kardeş ben doğuştan üçgen vücutluyum gerek yok bana neyse aksama burgere gidcez gelcen mi

    - Aga ben baslasam 3ayda fitim siz nası uğraşıyosunuz bu kadar (eğer spor çıkışı çıkarlarsa karşınıza bayıltıp yan yatırın kolundan ve bacağından tutup deadliftinize devam edebilirsiniz)

    Bu tipleri gördüğünüzde kaçın sinirleriniz cidden bozuluyor. Sen okadar acıya katlan yorul sonra göbekli bi yağ torbası seni eleştirsin. Beyler yapmayın. Sonrada göbeklerinizle fit bi kadın hayal etmeyin. Ağzınız laf yapmıyorsa afedersiniz ama başını alırsınız. Anca şahin k ferrelarındaki karıları falan. Bu durumda siz de şahin k sınız.

    Hadi eyv
    ···
   tümünü göster