/i/Tespit

  1. 1.
    +463 -93
    basliktandan da anlayacagiz gibi kandinlara saygi duymuyorum neden mi hadi baslayalim.

    1-Gereginden fazla yalan soylerler.
    Aynen okudugunuz gibi bir erkege gore daha fazla yalan soylerler hatta cogu konuda yalan soylerler.

    2-Namus iki bacak arasindadir mevzusu
    Suana kadar hangi kizla konussam hepsi sevismis cirkini siskosu zayifi guzeli mankeni onlar herkes sevisebilir ama erkek sevisirse hemen namus bacak arasinda degildir zirvaligini ortaya atarlar cunku erkeklik zari diye bir sey olmadigi icin kac kisiyle sevistigimizi anlayamazlar ve herkesle biz sevisiyoruz gibi davranirlar.Ama oyle degildir dedigim gibi her kiz sevisir ama her erkek sevismez hatta gecenlerde bir kiz arkadasim whatsappda konusuyoruz fazla azitti iste ben kendimi evlenecegim adama sakliyorum vs.vs. mevzularina girdi biraz derine inince sirf arkadasi yaninda yiyidti diye tanimadigi bir adamla emistigini soyluyor yani bir kiz tanimadigi adama sakso cekebilir sorun degil onlara gore.

    3-Hepsi olmasa da cogu cirkeftir.

    hepsi elde edemedikleri zaman pislesir cirkeflesir. Hatta soyle soyleyeyim bir gun bir kiz direkt benden hoslandigini soyleyip onun sevgili olmami istedi ama ben istemeyince cirkeflesti demedigini birakmadi sen kimsin ki falan yuz bulamayinca hemen altta kalmamak icin kendilerini ustun gostermek icin cirkeflesirler. hatta bir cafeye gidin sizin rezerveli masaniza baska bir kadinla erkek otursun bakin neler oluyor.

    4-Elde edilemezmis gibi davranirlar.

    Bunu genelde hem cinslerim yapiyor. Kiza pahali hediyeler hesap odemeler yapiyorlar.Sen kizi tavlamak icin 2 ay boyle yapiyorsun sonra kiz posta koyuyor elde edilemez triplerine giriyor. Size sunu soyleyim bir engeli olmayan ve agzi burnu duzgun olan her erkek istedigi kadinla birlikte olur.o yuzden bu yuksek egolu canlilara gereginden fazla yakin davranirsaniz sadece uzulen taraf olursunuz.

    5-Zengin koca zirvaligi

    Cogu kadin lise sonda okumam zengin kocaya giderim diyecek kadar kendini kucuk gorur. modern fahiselerdir bunlar tek farki kocasini somurur kocasina verir adam yorgun eve gelip kadini gipmeyincede baskasina verir.

    6-Ataerkil toplum zirvaligi

    Derler toplum ataerkil ama farkinda drgil ki o erkek cocuklarini onlar yetistiriyor.O cocuklar onlarin cocuklari yani onun aynasi sensin tecavuzu dogru bulmuyorum ama pipim olsa onune geleni giberim diyen kadinin oglu da oyle olur bunu bilmeleri gerekli.

    7-Guzel kizlar vs mankeni tripleri.

    Gercekten guzel kizlar vardir.No make up make up yani makyajsiz makyaj dedikleri makyaj yokmus gibi makyaj yaparlar ve vs mankeni gibi dururlar tabii sizde inanirsiniz bazilari gercekten kendini gelistirir kitap okur sohbet edebilirsin ama bazilari cahil cuheladir sadece satin alip fotograf atar.

    8-Snapchatte puani 5000 uzeri olan kadinlar

    bunlarin fotograflari kiz kankalarina attigini dusunen iki ay sonra sevgilisinin adini google a yazsin ifsalarini gorebilir.

    9-Minibus otobus tripcileri

    Bunlar otobuste ayakta durur ve nikola tesladan fazla elektrik tasirlar ve o sinirli hatuna dokunursan sana patlar ve seni elektrigi ile kule cevirir.

    10-Park saksoculari

    Genelde basortuludurler. Sevgilileride mahalle arasi tirrekleridir. Parkta cam agaclarinin dipleri bunlar icindir cok paralari olmadigindan bunlari starbucks yerine begibtas sahilinde abbasaga parkinda bulabilirsiniz. Suslumandir bunlar.

    11-Konser kizlari
    Genelde bakiredirler ilk sevismeleri ozel olsun isterler ama opustukleri insanlari hatirlamayacak kadar dar bir hafizalari var.

    12- Kitap okuyan kiz
    hep sovduk birazda sayalim candir bu kiz kendini gelistirir oyle bir konusur ki senelerce oturur dinlersin ve bu kiz siyah sacli beyaz tenli bir kizsa ve tatli bir kizsa kesinlikle evlenilesi kizdir sise dibi gozluklerini takip size kitap okumasi sanirim sizin hayatinizda bulabileceginiz en guzel seydir.

    13-Anne tipli kiz

    Sinifinizda cikan kavgadan sonra yaralariniza pansuman yapar gelip gider sagkiginizi sorar. Samimilesirsen agib olursun fazla samimi olmazsan iyi bir dost olur genelde ortalama guzellikde olan bu kizlar bogazici odtu ve bilkentte okurlar.

    14-Herkesle Konusmayan Kiz

    ilkokulda bir cocuga agib olmus ama o cocukla bir sey yasayamamistir.Cok konusmazlar her agzina geleni soylemezler. Genelde guzeldirler ama ona yazilan her erkegi hemen hayatina sokmaz olcup biter berkecan tipli erkekleri hayatina almaz mesela.

    15-Sizinle raki icen kiz
    Abartildigi kadar buyuk bir sey degildir ama o raki sofrasindan sonra asla hayatiniz bir daha aynisi gibi olmaz.Ya o kiz hayatinizin merkezine oturur ya da o kizi son gorusunuz olur o sofra.

    16-huur kiz

    Bizzat yasadigim olaydir okulda arkadasimin istegi uzerin kucagina oturmustur siseye oturmustur hatta ararsaniz ferresinu da bulursunuz hic umrumda degildir istedigi gibi sevisebilir ama kotu olan sey bir yerlerde onu gercekten seven adam gibi adamlar vardir.

    edit:Dunyada o kadar isim varken gibimin keyfiyle ugrasmiyorum her dakika aptal aptal entry girmeyim ben neden saygi duymadigimi soyledim gidin kari kiza tecavuz edin demedim gotuyle okuyan gitsin gotune dildo soksun beni ugrastirmayin...

    edit2:trende girmisiz tesekkurlerde bana bildirim gelmedi lan kdkxskam neyse ben diyecegimi dedim.
    ···
   tümünü göster