/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 126.
    +1
    panpa sen tam okumamışsın sanırım. 13 yaşından beri çalışıyorum ben zaten. ne tatilim oldu ne bayramım. Sen beni baba parası yiyip manitası terk edince intihar havalarına giren berkecanlarla karıştırdın sanırım. Entry'de sıraladıklarım yaşadıklarımın ceyreği bile değil.
    Karı kız kısmında haklısın, ne diyim. Ama aşık olunca da ayrı oluyo. Bilmiyorum hiç oldun mu da
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      keşke baba parası yiyen berkecan olsaydın da burda intihar etcem, kız beni sevmiyo diye mızmızlanmasaydın. daha gerçekçi olurdun hiç değilse.

      hatrı sayılır fuckboddyim var. canım istediği zaman katalogdan beğenir gibi karı beğenip akşdıbına gibebilme lüksüne sahibim. 3 tanesi de evli. 2'sinin de yeni çocuğu var. emziriyolar. bu perspektiften bak ;)

      kendimi övmek yada gibişebiliyorum hahaha siz elinizi gibin abazalar demek istediğimden değil, kadınların ne denli karaktersiz olabildiklerini anla diye yapıyorum. şimdi sana o kızla yaşadıklarını roman gibi yazarım hagibtir lan nerden anlamış, nerden biliyo dersin ama yaşayıp idrak etmen daha iyi olcak.

      karılarda ruh arayanın, maneviyat arayanın aq. hatta onlar için bunalım yapanın daha da amk. hatta beni sevsin, bi gün benim değerimi anlasın diye eziklenenin daha daha aqq. ANLADIN MI KOÇ? 2 kez aşık oldum. birisi nişanlımdı aldatılarak terkedildim. niye?

      çünkü senin gibi oğlan çocuguydum. mızmılanıyodum da ondan. 2 tip adam vardır.

      1- iyi adam
      2- erkek olmakta iyi adam.

      1.'si her zaman kötü dönemlerde kadınların sığınıp işleri bitince heyecan aramak için arkasına bakmadan koşacakları adam.
      2.si de ciksi, hazzı doruklarda sunup sabahında karıya gibtiri çekebilecek kadar ' farkında ' erkek olmakta iyi adam.

      2.yolu seçersen kimse seni üzemez. kimsenin maskarası olmazsın. kadınlar senden bahsederken gözleri dolar, ağlarlar. amlarında ilk günkü bıraktığın o ıslaklığı hissederler.
      1. adam olursan ' bırak şu salağı ya ' denilen o silik tiplerden olucaksın.

      artık ne demek istediğimi anladın sen koç. eyyorlamam bu kadar hadi gibtir git.
      ···
   tümünü göster