/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 26.
    +1 -1
    beyler şimdi bana söveceksiniz ama bir kişiye dahi yardımım dokunacaksa diye yazıyorum.

    zamanında sevdim, aşık oldum, nişanlandım. sonuç olarak aldatılarak terkedildim.
    çok üzüldüm, kendime acıdım ama gerçeklerle yüzleşmemi de sağladı bu durum. iyi bi tecrübe oldu karıları tanımak adına.

    yaktım gemileri bende önüme geleni gibmeye başladım. aranızda evlenmeyi düşünüp benim sevgilim, karım yapmaz diyenlere zütümle gülüyorum artık. sayısını unuttuğum kadar cinsel deneyimim oldu. şu an ki fuckkbodylerimden 3 ü evli. 2'sinin yeni çocukları oldu hala emziriyolar. birisinin çocugu yok. bu çocukları olan huurların 2'sinin de ağzından şu cümleyi duydum yemin ederim. ONA DOKUNAMIYORUM ARTIK! ama benim yannanımı öyle bir ağızlarına alıyolar ki evde belki kocaları bir gülümsemesi için canlarını vericek bu huurları inlete inlete gibiyorum. geçenlerde birisi bana 15 dk'da 3 kere boşalttın beni böyle orgazm olmamıştım hiç dedi.

    şimdi sadete gelelim. beyler evlilik sadece kadının nihai konfora ulaşması, sizi damızlık öküz gibi kullanarak bütün ekgibliklerini gidermesi için icat edilmiş bir kurum. üstüne üstlük hayatınızı gibip atabiliyolar. ve bunu ömür boyu size koz olarak da kullanabiliyolar güzellikleriyle. siz siz olun hele hele şu devirde asla evlenmeyin. inanın masum ve iyi aile kızı rolünü öyle güzel yapıyor ki bu huurlar insanlıktan soğursunuz.

    gibin, eğlenin hatta aşık da olun ama bilinçli aşık olun. mal olmayın. esiri, kölesi olmayın. inanın biraz vizyonunuz varsa, para kazanırsanız alayı gibinizi kahvaltıda bile yemek için can atar. karaktersiz huurlar.
    ···
    1. 1.
      0
      Ağlattın pampa
      ···
   tümünü göster