/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 67151.
    +7
    Sagolun abilerim bana yol gosterdiginiz icin ama halimi gorseniz okulda evde heryerde sozlukteyim gece haric birde burda yazilanlari ciddiye aliyorum mesela bazi kas yapma taktigi veriyorlar denemiyorum degil suan yaptigim birsey var akomoko diye bir arkadas acmisti basligi dediklerinizi cok dikkate aliyorum sizi dinleyecegim eyvallah abilerim
    ···
    1. 1.
      +6
      Sözlükte takılma oluuuuuuumm. Napıcan lan sözlüğü !!!

      Ciddiye alıyorsan dinle bizi.
      ···
      1. 1.
        +7
        Tama abi bugunden sonra azaltacagim sozluge girmeyi cok sagol abi
        ···
      2. 2.
        +3
        burda senin takıldığın başlıkların hepsi yalan. Yalandan da sana hayır gelmez.
        ···
    2. 2.
      +3
      sözlüğe geleceksen eğlenmek için gel ama genelini ciddiye alma. çok fazla vakit harcama buralarda. gerçek hayat dışarı da ve kitaplarda saklı. kas yapmaya çalışma dengeli beslen ve spor yap. yada git bir spor salonuna çalış. ne yaparsan yap başkalarını mutlu etmek yada başkalarına iyi gözükmek için değil kendin için yap.
      saygılar.
      ···
    3. 3.
      +4
      Eyvallah abi cok sagol
      ···
    4. 4.
      +4
      Bak liseli güzel kardeşim. Yakın zamanda benzeri durumları yaşamış biri olarak söylüyorum. Bulunduğun lise eğitim ssviyesi yüksek bir yer ise oradaki insanları gibtir et. Cidden aradaki ilişkiler bazı dostkuklar dışında tamamen menfaat ilişkisi. Bunu anlarsın. Çok kötü bir lise ise ortamlar ve gruplaşmalar olacaktır bunların en az 2 3 üyle bir samimiyetin selamlaşmanın olması gerekir. Bulunduğun bunalım halini şöyle yorumlayayım:

      Yaşın itibariyle yeni bir kişiliğe sahip olma ve bunu oturma dönemi içindesin. Destek al ama öyle kitaplardan değil. K.gelişim kitaplarının geneli yazarın düşüncesini sana manipüle etmesidir.(ben böyle mutluyum sen de böyle yap mutlu ol) onlarla fazla kafa yormak yerine rehberlik hocan olsun kendine yakın hissettiğin herhangi biri olabilir onlarla paylaş. Konuşmaktan çekinme bol bol kitap oku kültürlü bir insan olmaya bak.

      "Türkçe rap dinleme" cidden en sakin adamı atarlı duruma sokuyorlar insanın ruhunu çürütüyor. Bizdeki dünyaya küfreden rap anlayışı hiçbir yerde yok.

      Bu kişilik değişim dönemini iyice sağlama alman lazım ilerde sorun yaşarsın yoksa... Aşık olma kardeşim hoşlanırsın eyvallah ama işte bu kız benim herşeyim moduna hiç girme. Yazık edersin.

      Bu 1 2 yıl senin kişiliğinin oluşmasında çok önemli o yüzden dikkat et. Çevrendeki insanları iyi tanı. Bugün dost olup yarın arkandan iş yapacak insanları hayatına alma.

      Biraz hayat dersine döndü ama yapacak birşey yok bu dönemde oldukça sık rastlayacaksın ama dinlemen lazım bunları..

      Ayrıca ailenle aran sakın soğuk olmasın. (ailende bir sorun varsa özür dilerim bilmeden yazıyorum) çoğu şeyini onlarla paylaş. Hatta direk de ben ergenim kişiliğim değişiyo kafam değişiyo bana yardın edin tarzında. Kimse seni aşağılamaz bunları dediğin için..

      Sevgilerle...
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster