/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +34 -6
    malesef islam ile bize empoze edilen arap kültürü ile kaybettik bu özelliklerimizi

    edit : yobazlar çugulamadan izah edeyim, islamı kötülemek değil dediğim eğer araştırırsanız bir çok saçma sapan alışkanlıklarımızı araplardan almışız ve bunlar bize islamda var bunlar diyerek geçirilmiş
    ···
    1. 1.
      +1
      Adam demek istiyor ki; dine olan düşkünlüğümüzü kullanarak kendi huylarını bize yamadılar.
      ···
      1. 1.
        0
        sağol panpa toparlamışsın
        ···
    2. 2.
      0
      ornek versene panpa
      ···
      1. 1.
        0
        panpa aşağıda kijin panpa güzelce özetlemiş ama ayrıntılara girecek olursak
        • giyim
        • dil
        • kadın
        ve daha çoğu ... yaşamın her alanında vardır illaki bunları oturup bi solukta sıralayamazsın
        ···
    3. 3.
      +1
      Kardesim katılıyorum. Emevi abbasi kültürü itelendi bize benim görüşüm bu.Biz iranlılardan aldık islamı şii islamı hz ali ve ehlibeyt isldıbını aldım. Bence öyle kalsaydık bugun çok şey farklı olurdu.Ama Vahabi Emevi uydurma dini bize pompaladılar halende pompalıyorlar. Baksana suudi köpeklerle iş birligi yapicak kadar düştük... Nerede eski türk hanları nerede şimdi dini pazarlayan ata binemeyen gerizekalılar.
      ···
      1. 1.
        +1
        aynen panpa . eğerki islam dini bize düzgün bir şekilde aktarılıp kendi halimizde bırakılsaydık bugün islam gerçektende en büyük sevgi, hoşgörü ve her dönemin en çağdaş hak dini olabilirdi eminim.
        ···
      2. 2.
        0
        katılıyorum sana kardeşim. Keşke herkez böyle düşünse.. Ama artık kimse düzeltemez gibime geliyor bu ortadoguyu vs. Ancak Allah tekrar yardımcı olacak yürü kulum dicek birine o da düzelticek buraları yani sadece ilahi güçle düzelir islam bana böyle geliyor.
        ···
      3. 3.
        0
        Yok be panpa öyle olsa bile hemen ardından yüne bozulur ortadoğu halkının karakteri bu... Ee bizde artık onlara benzediğimizden yapacak hüç bişey yok. Allah bizi şuandakinden daha kötü etmesün başımızdan kendi değerlerümizin önemini bilen liderleri ekgib etmesin yeter (bkz: Mustafa Kemal Atatürk)
        ···
      4. diğerleri 1
    4. diğerleri 1
   tümünü göster