/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +45 -7
    +barbaros bey çok çok özür dilerim gerçekten birdaha olmaz ofise gidince öğrenicem zaten... (susmadı baya)
    -Önemli değil isminiz neydi
    +a pardon ben selen.
    -Memnun oldum selen şimdi bir inşaattan proje alıcaz sonra ofise geçicez orada işi tanıtırım sana.
    +peki barbaros bey.

    Yol boyunca muhabbet ettik 1 sene kaybı varmış 18-19 yaşlarında yani. Dersleri çok iyiymiş piyasada iş yapan bir kurum istemiş staj için. Bölgenin en varoş semtlerinden birinde oturuyor. Neyse ofise geldik babamla tanıştılar. babam aşırı zampara bir tip. Her karıya kur yapar. Gayet kibar şekilde karizmasını konuşturuyor ben işime bakıyorum ama duyuyorum. Derken odama girdiler. Barbaros bu kızımız sana emanet dedi çıktı.

    Ben bir süre muhabbet ettim kızla boş boş. Sonra birkaç iş istedim. Derken akşam oldu. Saat 6 civarı izin istedi çıkmak için. Normalde yeir geliyor 10 a kadar duruyoruz ofiste. Ama izin verdim çıktı. 1 hafta böyle geçti.

    Bir gün saat 6 civarı geldi barbaros bey kaça kadar burdasınız dedi. 8 civarı çıkarım dedim. Tamma bende kalayım dedi sen bilirsin dedim. Çıktım dışarıda işim vardı 8 civarı ofise geldim kız çıkmamış. Dedim sen artık git geç oldu. Giderim barbaros bey dedi. Girişteki koltuğa oturdum. Çok yoruldum ya dedim... Kız ne desin amk? Masaj yapayımmı barbaros bey dedi. Hocalarımız çok yaptırırdı bize diye ekledi. Tek kelime edemedim amk. Kız zaten yanımdaydı tuttu omzumu direk..
    ···
    1. 1.
      +26
      gibiş is kaming hemen malafatı yağlamam lazım
      ···
    2. 2.
      +1
      ahahah ulan tamda esniyodum bin
      ···
   tümünü göster