/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +10
    YENi BiR iNSAN
    Bu bir kadına aitti. Kasadan G3 lerden bir tanesini alıp marketin arka tarafına emin adımlarla ilerleme başladım. Her an herşeyle karşılaşabilirdim. Çığlıklar birden iç yakar hale geldi köşeyi dönmüştüm. Ve yaratığın kızı düşürdüğünü gördüm kafasına bi el ateş açtım. Hemen kızın yanına koştum;
    -"Hey iyimisin." dedim
    -"Çok canım acıyor" diye karşılık verdi
    -"Aman allahım bu şey seni yaralamış gel benle fazla zamanımız yok areabada anlatırsın"diyip kızın koltuk altına girdim ve arabaya zütürdüm. Tekrar yola koyulduk. Kızın yaşı muhtemelen benden küçüktü oldukça esmerdi. Korkudan derin derin nefes alıyor hıçkırırken tıkanıyordu.
    -"Anlat hadi ne oldu?" dedim.
    -"iki saat önce uyandığımda ailem dahil kimseyi göremedim o yaratıklardan görüyordum sadece. Ailemi aramaya karar vermiştim birden silah sesi duydum. O yöne doğru giderken bunlardan biri karşıma çıktı ters yöne doğru kaçtım saklandım. Ve ortaya çıktığımda saldırısını uğradım.." dedi
    -"Evet o silah sesi benden geldi. Yaran çok kötü kanaman var ilerde eczane olcak oraya girelim direk sargı bezi ve bi kaç şey almalıyız".
    Arabayı bir eczanenin önüne çektim. işte nöbetci eczaneemiizz.. içeri girip sargı bezi antibiyotik pamuk gazlı bez vs. sağlık ekipmanlarından doldurdum çantaya. Kıza arabada pansuman yaptım dirseğinin üstarafından ıssırılmıştı. Midem bulandı ama ona belli etmedim.
    -"Hey bu arada adın neydi"? dedi birden
    -"Hakan peki senin"
    -"Benimkide Seren tanıştığıma memnun oldum o zaman" ve güldü..
    -"Bende memnun oldum." diye cevap verdim. Sesinde bir heyecan var gibiydi.
    Birlikte yola koyulduk..
    -"Peki nereye gidiyoruz" diye sordu
    -"BestBuy'a" dedim
    -"Peki niçin"
    -"Televizyon almak için değil herhalde orada biri var ona ulaşmaya çalışıyorum." diye cevap verdim.
    Sonra bir sessizlik hakim oldu..
    ···
   tümünü göster