/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +59 -1
    Baya yakınımda yemek yiyor. Bir ara durdu iğrencim demi dedi. Bende evet dedim. Gülüşme felan hahahha aman ne romantik. Yemeği bitince topladı masayı. Oturdu bilgisayar başına napıyoruz şimdi dedi. Dedim gibtiret gel inşaata çıkalım. Dışarda baya bi oyalandık. Akşama doğru geç oldu ofise gitmeye gerek yok dedim evine bıraktım. Bırakırken Akşam arkadaşlarla küçükparka çıkıcaz gelirmisin dedi olur demiş bulundum.

    Hızlıca anlatıyorum. Akşam evinden aldım tam bir huur modu südyen gibi bir üst, oldukça mini bir şort. Mor ruj felan. Gittik arkadaşları bundan daha büyük amk. Ben çoluk çocuk beklerken kızlar benden büyük duruyor. Boylar en az 1.75. Hadi kalkıyoruz dediler clube gideceklermiş. iyi bakalım gidelim... Yürüdük bir mekana. Bu huurlar direk garsonlara sarıldılar naber ayakları felan. Tam ortam kaşarları garson tanıyarak birşey olunuyor heralde neyse bir bira iki bira hababam içiyoruz selende bana doğru dans ediyor..
    ···
    1. 1.
      +14 -1
      Sen yazıyor seri, kapıyor bir şuku
      ···
    2. 2.
      +2
      Hemen yaz peçetem yanımda
      ···
    3. 3.
      +10
      Tekrar söylüyorum adam izmirli beyler
      ···
    4. 4.
      +3
      malafatı yağladım şakşaklıyorum şuan hadi bakalım
      ···
    5. 5.
      0
      Devam et bin
      ···
    6. 6.
      +2
      Kafalar oldu. Baya içtik. Kız yaklaşıyor bana bende ona aynı şekilde. Elleşmeler başladı. Derken ağzına havuç koydu bana uzattı. Hiç tereddüt etmeden ısırdım. O sıradada öpüştük tabiki. Sonra bir sakinledim.. Yapmamam mı gerekiyordu acaba diye düşünüyorum. O arada kız beni iyice yemeye başladı. Boynumu yalıyo felan. Ohh dedim iş tamam. Tuvalete zütürdü beni

      Çekti kenara yalıyo deli gibi. Nerdeyse yiyecek amk. Bende hiç bozmuyorum devam. Elini zütürdü benimkine pantolon üstünden ileri geri yapıyor. Dedim çıkalım bana gidelim bari. Hiç duymuyor amk yiyişmeye devam. Belinde elimi gezdiriyorum tuttu kalçasına zütürdü elimi. Gelen geçen bizi izliyor amk..
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster